OVER STOKK OG STEIN: Tone Damli Aaberge stortrivdes og sjarmerte Jens Pikenes under Penthouse Playboys julekonsert. Men på hjemmesiden sin slår hun tilbake mot ufine bloggkommentarer. - Det e mykje odde diskusjona på bloggen min for tida, det går nest Foto: Stella Pictures
OVER STOKK OG STEIN: Tone Damli Aaberge stortrivdes og sjarmerte Jens Pikenes under Penthouse Playboys julekonsert. Men på hjemmesiden sin slår hun tilbake mot ufine bloggkommentarer. - Det e mykje odde diskusjona på bloggen min for tida, det går nest Foto: Stella PicturesVis mer

Tone hetset på bloggen

- Det går over stokk og stein, sier Tone Damli Aaberge (19). - Dette må kjendiser regne med, mener professor.

SEHER.NO: Tone Damli Aaberges blogg har den siste tiden blitt sensureret på grunn av grov hets av popstjernen. Hetsen har blant annet gått på popstjernens hår, makeup, utstråling og kjærlighetsliv, ifølge Her og Nå.

"I det siste vært en stor del av kommentarer som vi finner upassende. iPublish som driver denne siden har ansvaret for modereringen her og vi vil opplyse om at samtlige slike kommentarer vil bli fjernet. Det er ikke Tone som selv sletter kommentarene. Dette gjør iPublish, og gjør det utifra sunn fornuft og norsk folkeskikk". het det i et innlegg som ble lagt ut på siden 29. november. (Ekstern link)

"Vil derfor oppfordre alle besøkende til å passe språkbruk og tenke på at det er både barn og voksne som besøker denne siden. Vi ønsker siden skal være en positiv og glad side hvor folk som liker Tone og det hun står for kan følge med på livet hennes, samt legge igjen hilsener og kommentarer," het det videre i meldingen.

Siden har også Tone selv tatt opp hetsen på sin hjemmeside.

”Det e mykje odde diskusjona på bloggen min for tida, det går nesten litt over stokk og stein. Men bevares, om det føles godt å frigjere kjensle og liknande, så godteke eg det,” skriver sogndalsjenta.

"Såg noken kommenterte at eg hadde kvise og rynke. (…) E inni ein steik irriterande kvise-periode, men som kjent, puberteten skal ikkje vere enkel", skriver Tone på hjemmesiden. (Ekstern link)

På diskusjonforumet skal det også ha kommet kritikk om at Tone er ambassadør for MOT og samtidig drikker vin.

- Jeg vil gjerne repetere grunnverdiene: Mot til å leve, mot til å bry seg, mot til å si nei. Jeg elkser å kunne være ambassadør for MOT, jeg står for og tror på disse grunnverdiene. Så å drikke et glass vin, er ikke spesielt galt, sier Aaberge selv i innlegget på bloggen.

Professor i rettsinformatikk, Jon Bing, mener dette er noe kjendiser må regne med.

- Teknologien har gjort det enkelt for hver og en å bruke nettet til å ytre seg fritt. Vi har fått en ny sosial situasjon, som vi ikke var helt forberedt på, og regelverket hindrer ikke folk i å si hva de mener. Folk som er vant med å få kommentarer på gata, må nok bare tåle at det samme skjer på nettet. Dette er vanskelig å unngå, sier han til Her og Nå.

Se bildene fra Tones opptreden med Penhouse playboys her:

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.