- Tone har stor forståelse for jobben min

Tone Damli Aaberg blir ikke sjalu over de hete scenene, mener Aksel Hennie. Se filmtraileren her!

FILMAKTUELL IGJEN: «Hodejegerne», med blant annet Aksel Hennie og Synnøve Macody Lund, har premiere på filmfestivalen i Haugesund om fem uker. I filmen er det flere hete scener mellom de to. Foto: Bilde fra filmen
FILMAKTUELL IGJEN: «Hodejegerne», med blant annet Aksel Hennie og Synnøve Macody Lund, har premiere på filmfestivalen i Haugesund om fem uker. I filmen er det flere hete scener mellom de to. Foto: Bilde fra filmen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se de hete scenene i trailer av filmen «Hodejegerne» nederst i saken!

SEHER.NO: Om fem uker har filmen «Hodejegerne», som er basert på Jo Nesbøs bok med samme navn, premiere på filmfestivalen i Haugesund. I filmen spiller Aksel Hennie og Synnøve Macody Lund mann og kone, og kjapt måtte de kaste alle hemninger, skriver Dagbladet.

- Jeg har fint lite sex i filmen, men naken er jeg. Klart alle har en viss sjenanse når de skal sprade nakne foran kamera, men jobb er jobb, sier Aksel Hennie til avisen.

På spørsmål om samboeren hans, Tone Damli Aaberge (23), blir sjalu når han kaster seg naken over andre damer på film, er ikke den norske skuespillerstjernen i tvil.

- Jeg er velsignet med en kjæreste som har stor forståelse for jobben min, mener Hennie, som i filmen blant annet har en dusjscene med Synnøve Macody Lund.

35-åringen innser at blant annet forholdet til Tone, har ført til interesse rundt privatlivet hans.

- Oppmerksomhet er bra i vår bransje. At folk spør om privatlivet mitt, må jeg for så vidt også tåle, fastslår han overfor Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Prioriterer ikke utlandet  

Se trailer av filmen «Hodejegerne» her:



[obj:media:9802]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer