- Tone har sprengningsfare i vommen

Stian Blipp spøkte om sin gravide venninnes «Idol»-fravær. Og nå forklarer Tone selv om plagene sine.

SPØKTE MED VENNINNEN: Stian Blipp spøker med sin gravide Idol-kollega Tone Damli på Instagram. Her er de fotografert sammen i forbindelse med fjorårets sesong. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
SPØKTE MED VENNINNEN: Stian Blipp spøker med sin gravide Idol-kollega Tone Damli på Instagram. Her er de fotografert sammen i forbindelse med fjorårets sesong. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag ble det kjent at artisten Tone Damli (26) tar en pause fra jobben som «Idol»-dommer tidligere enn planlagt, på grunn av at hun snart skal bli mamma.

Tone rakk dermed bare å være med på en av årets auditionrunder.

- Jeg har hatt veldig lyst til å få med meg så mye som mulig av auditionrundene, men nå begynner det sakte men sikkert å nærme seg termin, og da må jeg lytte til kroppen, og la den bestemme. Så er jeg tilbake igjen i dommerstolen så snart jeg føler meg klar igjen etter fødselen, sier Tone Damli i en pressemelding.

Spøker med venninnen

Hun blir erstattet av tidligere «Idol»-deltager og Melodi Grand Prix-vinner Margaret Berger.
Nyheten ble videreformidlet av flere av Tones «Idol»-kolleger på sosiale medier.

VIL KJAPT TILBAKE: Tone Damli ønsker seg et snarlig Idol-comeback etter fødselen. Foto: Stella Pictures
VIL KJAPT TILBAKE: Tone Damli ønsker seg et snarlig Idol-comeback etter fødselen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Programleder Stian Blipp (24) kunne ikke dy seg for å spøke med at venninnen har «sprengningsfare i vommen».

«Hoooy, Nordlendlings! Ved midnatt går søknadsfristen for Tromsø-auditions ut. Tone Damli måtte bli hjemme pga sprengningsfare i vommen. SuperLady Margareth Berger stepper inn. (Har hørt rykter om at hun er raus med gullbillettene) Meld deg på, tjommi! Så snakkes vi i Tromsø» skriver han på sin Instagram-side.Tone selv legger ikke skjul på at hun ønsker å komme så fort som mulig tilbake til «Idol»-gjengen etter fødselen.

«I går offentligjorde Idol at eg fra no av og fram til fødsel er ute i fødselspermisjon. Eg har kjent dei siste vekene at kroppen begynna å bli ekstremt tung, og sjøl om hove mitt så gjerne vil, så seie resten av systemet nei.

Ryggen e ute på tur, eg har hovne bein, kroppen e generelt redusert- kanskje ikkje så rart, da eg er høggravid og har termnin og svært kort tid. Eg er veldig glad for at Margaret Berger er min erstattar i Tromsø. Ho kjemme til å gjere ein aldeles strålande jobb. Eg gleda meg veldig til å sjå på dommarutvelgelsen kem dei har sendt videre.

For etter fødsel har eg plana om å komme fortast mulig tilbake inn i Idol-sirkuset. Litt trist er det jo å ikkje vere med på heile reisa. Kjemme til å savne gjengen min,
» skriver hun på sin blogg.

Margaret Berger legger ikke skjul på at hun gleder seg til å ta fatt på sin nye jobb.

«Babyvikar #backtomyroots #idol2014 #tromsø» skriver hun på sin Instagram-side.At stemningen er svært munter blant dommerne under «Idol»-auditionene la heller ikke dommer Kurt Nilsen skjul på, da han tidligere i april dro en «practical joke» på en av de ansatte i produksjonen.LES OGSÅ: Kurt Nilsen klarte ikke å dy seg...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer