- Tone har fungert 110 prosent som mor

Markus Foss legger ikke skjul på at han er svært stolt over hvordan kjæresten har håndtert livet etter fødselen.

SEOGHØR.NO: For ett år siden viste artisten Tone Damli (26) seg for første gang frem offentlig med kjæresten Markus Foss på Se og Hørs kjendisgalla.

Da de to mandag dukket opp på årets utgave av den kjendisspekkete prisutdelingen på Chat Noir, sparte ikke Markus på godordene når det gjelder kjæresten.

Han la blant annet ikke skjult på at han er svært imponert over hvordan Tone har taklet morsrollen etter at de to i april ble foreldre til datteren Billie.

STOLTE FORELDRE: Markus Foss legger ikke skjul på at han er svært stolt over måten Tone Damli har taklet morsollen på. Her er de to og datteren Billie i bryllupet til Tones søster i sommer. Foto: Se og Hør
STOLTE FORELDRE: Markus Foss legger ikke skjul på at han er svært stolt over måten Tone Damli har taklet morsollen på. Her er de to og datteren Billie i bryllupet til Tones søster i sommer. Foto: Se og Hør Vis mer

-  Det har gått veldig bra. Hun har fungert 110 prosent som  mor, og jeg er superstolt av henne.

Tone har i tillegg til oppgavene på hjemmebane hatt en travel høst med både innspilling av juleplate, og jobben som «Idol»-dommer på programmet.

Til Seoghør.no sier hun at hun ikke hadde klart å gjennomføre alt uten støtten hun får fra samboeren.

- Uten en så god kar, kunne jeg aldri gjort det arbeidet jeg gjør nå, sier Tone.

I forrige måned avslørte Tone til VG  at hun og Markus tar med seg datteren til Thailand i romjulen.

Der skal de feire 60-års dagen til Tones far, Jon Aaberge.

- Vi pleier å reise vekk i julen. Det liker vi godt. For da får man tiden før jul til å kose seg og ha det fint, og så kan man reise vekk og få varme, sol og litt ferie. Hele familien min reiser dit sammen i forbindelse med pappas 60-årsdag. Det blir veldig fint, sier hun til avisen.

Her kan du se opptak av Seoghør.nos spesialsending fra den røde løperen på årets store kjendisgalla:

LES OGSÅ: - Jeg føler meg litt gjennomsiktig