LEI: - Jeg pleide å google meg før, men jeg har blitt lei av å lese om meg sjøl, så det blir mindre og mindre, forteller vakre Tone Damli Aaberge. Foto: Margrethe Myhrer, MAG
LEI: - Jeg pleide å google meg før, men jeg har blitt lei av å lese om meg sjøl, så det blir mindre og mindre, forteller vakre Tone Damli Aaberge. Foto: Margrethe Myhrer, MAGVis mer

Tone: Har blitt hardhudet

Sogndals stolthet mener hun har blitt hardhudet etter å ha lett etter seg selv på nett.

SEHER.NO: - Jeg skal ikke ha så mye ferie, så det blir vel kanskje i California om to år. Da er det bare å lete.

Dette svarer artist Tone Damli Aaberge - som nylig fylte 19 - på et humoristisk spørsmål fra Spirit om det blir noen toppløs-soling i år.

I et langt intervju med ungdomsbladet snakker hun blant annet om all oppmerksomheten som har kommet i kjølvannet av at toppløsbildene av henne havnet på nett.

- Jeg pleide å google meg før, men jeg har blitt lei av å lese om meg sjøl, så det blir mindre og mindre. Ikke egentlig fordi jeg er redd for hva jeg skal finne, for jeg har blitt veldig hardhudet, forteller hun bladet.

For hvis man søker etter Damli Aaberge på nett, er det et sexforum som kommer opp på et av de første treffene. Her finner man både manipulerte og ekte bilder av skjønnheten.

- Det plager meg ikke at jeg er på sånne nettsteder, men jeg fatter det ikke heller. At noen har glede av å gå inn på et sånn sted. Men, vær så god, sier hun.

Tone forteller også at hun bruker fritiden sin på kjæresten sin, den grafiske designeren Simen Wardenær (33):

- Det er en hobby i seg selv. Og bowling. Og så ser jeg på "Six Feet Under", jeg har kommet til fjerde sesong. Den ene broren dør!

LES MER: Tone vil bli samboer


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.