Tone gjør som superstjernene

Tone Damli valgte den supersexy kjolefavoritten til Kjendisgallaen søndag kveld.

SEOGHØR.NO: Tone Damli (25) ble av Jan Thomas kåret til «Årets best kledde kvinne» under Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld.

Popsangeren strålte på den røde løperen i en åletrang bandasjekjole fra kjendisfavoritten Hervé Léger.

Den knallrøde kjolen gjorde at alles blikk var på Tone og det var nok ingen tilfeldighet at artisten kom i kjærlighetens farge denne kvelden. Det var nemlig første gang hun viste seg offentlig sammen med sin nye kjæreste Markus Foss.

Kjendisfavoritt

Den sexy kreasjonen fra det franske motehuset har lenge vært en favoritt hos superstjernene. Britney Spears kom i fjor sommer i en kortermet variant under innspillingen av amerikanske «X-Factor». Supermodellen Miranda Kerr poserte i kjolen på åpningen av en Victoria Secret-butikk i New York i 2008 og modellen Christie Brinkley valgte i likhet med Tone den langermede kjolen under et TV-intervju i 2011.

RØD FAVORITT: Superstjernene Miranda Kerr, Christie Brinkley og Britney Spears har alle ulike varianter av kjolen Tone Damli brukte under Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld. Foto: FameFlynet/All Over Press
RØD FAVORITT: Superstjernene Miranda Kerr, Christie Brinkley og Britney Spears har alle ulike varianter av kjolen Tone Damli brukte under Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld. Foto: FameFlynet/All Over Press Vis mer

Tone kombinerte kjolen med en hudfargede pumps fra Saint Laurent, en lyseblå konvolutt-clutch fra Acne og et stort statement smykke fra Matthew Williamson.

Hervé Legér lager elegante og eksklusive kreasjoner som i årevis har vært favoritter i Hollywood. Tones kjole har en pris på over 8000 kroner.

Årets best kledde kvinne

Jan Thomas fortalte fra scenen hvorfor han i år syntes Tone fortjener prisen.

- Hun utmerker seg ved å ha en tydelig og personlig stil som forsterker budskapet hennes. Hun mestrer å skape en aktuell helhet med klær, sminke og hår, og har en god forståelse for moter og trender.

BEST KLEDD: Tone fikk prisen for best kledde kvinne.  Foto: FameFlynet Norway
BEST KLEDD: Tone fikk prisen for best kledde kvinne. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Tone takket sin stylist Hedda Skoug og manager David Eriksen for prisen.

- Tusen hjertelig takk. Jeg vil takke spesielt to folk. Hedda Skoug som har stylet meg i hele år til ulike ting når jeg ikke har orket eller fått det til selv. Så vil jeg takke David Eriksen som er motepoliti nummer to og som jeg ringer når jeg lurer på om jeg kan ha på meg noe. Tusen takk.

Mandag ettermiddag la Tone ut et bilde av seg selv og kjæresten på Instagram, der hun takket alle som hadde vært med å style kveldens antrekk. Hun tagget også seg selv som «glad pike».

Også Lise Karlsnes og Alexandra Joner var nominert i kategorien «årets best kledde kvinne»

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Se video direkte fra den røde løperen her:

 

LES OGSÅ: - Den sto ikke i mitt manus