SOLSTRÅLE: TOne Damli Aaberge matchet sin gule TSH-kjole med en naglebesatt clutch-veske fra McQueen da venneparet Camilla Rasch og Paal Stenberg giftet seg i Ullern kirke, Oslo lørdag.  Foto: Erlend Haugen/Se og Hør
SOLSTRÅLE: TOne Damli Aaberge matchet sin gule TSH-kjole med en naglebesatt clutch-veske fra McQueen da venneparet Camilla Rasch og Paal Stenberg giftet seg i Ullern kirke, Oslo lørdag. Foto: Erlend Haugen/Se og HørVis mer

Tone gjør som Hollywood

Dro i bryllup med nytt luksuskjøp i hånden.

SEOGHØR.NO: Den nysingle popstjernen Tone Damli Aaberge (25) var lørdag gjest under bryllupet til venneparet Camilla Rasch (30) og Paal Stenberg (32) i Ullern kirke.

Kledd i en fantastisk kjole i gul silke lyste «Idol»-dommeren opp i det grå vinterværet.
 
– Kjolen er fra TSH. Den er spesiallaget for meg og denne dagen, røpet Tone til Se og Hør.
 
Men også tilbehøret var av den eksklusive sorten. I hånden holdt hun en beige veske med gullfarget metall fra det britiske motehuset Alexander McQueen. Clutch-vesken har nagler plassert i mønsteret til det britiske flagget og lås formet som en hodeskalle.

Veske-modellen som heter «Brittania Punk Skull» kommer i ulike farger og koster fra 8000 til 9000 kroner på ulike webshoper. Mytheresa.com selger en svart variant til 8800 kroner.
 
Tone er ikke den eneste kjendisen som har falt for det rocka tilbehøret. I Hollywood er vesken for lengst blitt en favoritt.
 
«Charlie's Angels»-skuespilleren Drew Barrymore (38) har en svart variant i klesskapet, mens «Can't Fight the Moonlight»-sangeren LeAnn Rimes (30) falt for samme farge som Tone.

«True Blood»-skuespilleren Anna Paquin (30) har den naglebesatte vesken i rødt. I tillegg finnes det utallige andre varianter med og uten nagler – nesten hver eneste Hollywood-stjerne har minst ett eksemplar i samlingen.
 
Kjøp ukens Se og Hør og se resten av de fantastiske bildene fra bryllupet.
 
LES OGSÅ: Her avslører Tone sin hemmelige luksusgave