Tone går på juice-diett

- Nå skal kroppen bli ren og pen innvendig, forteller artisten.

DETOX: Tone Damli er opptatt av å holde kroppen vedlike, og har denne uken startet på tre dagers juice-detox kan hun avsløre overfor sine Instagram-følgere. Foto: Stella Pictures
DETOX: Tone Damli er opptatt av å holde kroppen vedlike, og har denne uken startet på tre dagers juice-detox kan hun avsløre overfor sine Instagram-følgere. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist og Idol-dommer Tone Damli (25) har mange jern i ilden for tiden, og har bestemt seg for å gjennomføre en aldri så liten detox.

«3 juicy days! @essentiallyjuice No skal kroppen bli ren og pen innvendig. Spent på om eg klara det - nei da, eg SKAL klare d. Godt vi gjer d ilag @milli_rach», skriver 25-åringen under bildet av et kjøleskap fylt opp med grønne juice-flasker, som hun har lagt ut på Instagram.

Ifølge Essentially Juice sine nettsider går dietten ut på å rense kroppen ved hjelp av spesiallaget juice. Man starter dagen med å drikke juicen, og inntar den siste rundt to timer før man legger seg.

Nettsiden skriver også at man i perioden man går på dietten er nødt til å droppe koffein, alkohol, energidrikk og nikotin. Man er også nødt til å gjennomgå en prosess før selve dietten, hvor man spiser rikelig med sunn mat.

Torsdag forrige uke kom Tone tilbake fra en svipptur innom Los Angeles, hvor hun blant annet hilste på sine «American Idol»-dommerkolleger Keith Urban (45) og Randy Jackson (56).


På vei hjem fra mellomlandingen i London satt 25-åringen tilfeldigvis på samme fly som den amerikanske skuespillerinnen Selena Gomez (20), som etter alt å dømme var på vei til Oslo for å gjenforenes med ekskjæresten Justin Bieber (19) som holdt konsert i hovedstaden.

Fredag kveld satt Tone som vanlig i dommerpanelet under den direktesendte delfinalen av talentkonkurransen «Idol».

Da hun og resten av dommerne gikk i fistel fordi storfavoritten Astrid Smeplass (16) røk ut av konkurransen, beklaget den flottet Sogndalsjenta seg gjennom Seoghør.no for at hun hadde kommet med noen saftige gloser under kampens hete.

- Det var ikke meningen. Beklager at jeg bannet på TV, men av og til kommer de ekte følelsene, og man klarer ikke å styre seg, fortalte hun til videokamera.

LES OGSÅ: Nå troner utstemte «Idol»-Astrid øverst på iTunes
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer