Tone flyttet ut for en uke siden

Superparet Tone Damli og Aksel Hennie planla eventyrbryllup denne sommeren. Nå er forholdet over.

SJOKK: For mange kommer bruddet som et stort sjokk. Paret skulle etter planen ha giftet seg i Italia til sommeren. Nå blir ikke bryllupet noe av. Foto: Stella Pictures
SJOKK: For mange kommer bruddet som et stort sjokk. Paret skulle etter planen ha giftet seg i Italia til sommeren. Nå blir ikke bryllupet noe av. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Sentralt plasserte kilder i kretsen rundt paret bekrefter overfor Se og Hør at det er slutt mellom sangstjernen og Idol-dommer Tone Damli (24) og skuespillerhelten Aksel Hennie (37).

Selv om det ikke har lykkes Se og Hør å få bekreftet saken verken hos paret selv eller Tones manager David Eriksen, har nyheten om bruddet for lengst spredd seg i store deler av vennekretsen.

Etter det Se og Hør kjenner til, flyttet Tone ut av villaen på Frogner for omlag en uke siden.
 
Nyheten om samlivsbruddet slår ned som et sjokk i kjendis-Norge. Til sommeren skulle Tone og Aksel etter planen gifte seg i byen Taormina på Sicilia i Italia.

Se og Hør avslørte i januar at bryllupet skulle stå den 1. august, og Damli omtalte seg selv som landets lykkeligste jente etter at forlovelsen var et faktum.

Les alt om kjendisromansen som tok slutt i morgendagens Se og Hør!

Både Tone og Aksel har vært opptatt med egne prosjekter den siste tiden. Mens Hennie har jobbet med filminnspilling i Praha, har Tone en rekke jern i ilden.

Foruten å være dommer i «Idol», samt deltager i svenske «Melodi Grand Prix», har hun nylig lansert sin egen kleskolleksjon, og vært aktuell med sin egen dokumentarserie på TV 2.

Damli og Hennie forelsket seg i 2009, og viste seg for første gang som et par under Amanda-utdelingen i Haugesund samme år.

Snaue fire år senere har imidlertid kjærligheten tatt slutt.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke skyld i at 12-åringer tar p-piller