VRIKKET JULEN INN: - Hun er en dame som er hard to get. Hun ble nummer tre i "Skal vi danse?" og nummer to i Idol. Hun er nummer en her i kveld ropte Penthouse Playboys-vokalist Jens Pikenes til ellevill jubel, da Tone Damli Aaberge kom på scenen på Roc Foto: Stella Pictures
VRIKKET JULEN INN: - Hun er en dame som er hard to get. Hun ble nummer tre i "Skal vi danse?" og nummer to i Idol. Hun er nummer en her i kveld ropte Penthouse Playboys-vokalist Jens Pikenes til ellevill jubel, da Tone Damli Aaberge kom på scenen på Roc Foto: Stella PicturesVis mer

- Tone er hard to get

Jens Pikenes hyllet Tone Damli Aaberge, men publikum klaget over en ting...

SEHER.NO: - Dette showet har blitt som det jeg gjør hver kveld. Det kommer, og kommer og kommer igjen og igjen, sier Jens Pikenes til publikum på Rockefeller torsdag kveld.

Da spraket det nemlig løst igjen fra Penthouse Playboys mikrofoner i et av årets "må se"-julekonserter. Penthouse står selv for fire av dem hvorav to av showene ble utsolgt allerede i september.

Med seg på julekonsertene har bandet alltid en kvinnelig gjesteartist. I fjor var det Die Wenche (Myhre), og i år er det sexy Tone Damli Aaberge (19) som har fått sjansen.

- Hun er en dame som er hard to get. Hun ble nummer tre i "Skal vi danse?" og nummer to i Idol. Hun er nummer en her i kveld ropte Penthouse Playboys-vokalist Jens Pikenes til ellevill jubel.
LES OGSÅ: Tone fikk Playboys-ros

Etter at Tone hadde sunget sitt første solonummer, kom Pikenes - også kjent som Kjetil Rolness - tilbake på scenen og dedikerte "Grease"-sangen "You're the one that I want" til henne.

En mann blant publikum snur seg til Sehers utsendte og klager på at Tones bryster ser mindre ut enn de gjør på TV.

- Det var ikke dette jeg betalte for, sier han men legger til:
- Hun er søt for det da.

Forventningsfulle
Det småkoker i salen før ”lekeguttene” med Kjetil Rolness alias Jens Pikenes entrer scenen i en vanvittig kappe en konge verdig. Han innleder showet med følgende fraser:

- Til dere 17 som ikke var her i fjor (Merk. Salen er fylt til øverste rad), la meg fortelle hvordan dette fungerer: Vi er stjerner, og derfor står vi opphøyd slik at vi kan kaste glansen ned på dere. Dessuten er det slik at jo mer dere gir tilbake av deres hverdagsglans, jo mer får dere fra oss.

Med de ordene har Rolness og bandet publikum i sin hule hånd. Musikerne er dyktige, og Pikenesfiguren fascinerende selvdyrkende. Stikkord for antrekkene er prangende og kitchy. Og han skifter stadig.

Lakkbukser og økologisang
Mellom hoftevrikk og gjesteartist Damli Aaberge, dukker Rolness opp i det ene kostyme mer glorete enn det andre. Til og med lakkbelte og silkeskjorte som viser flik av magen hører med når Jens Pikenes sitt ego skal rulles ut på en scene.
Men selv ikke Jens Pikenes glemmer at vi er i en globalt oppvarmet tid. Til miljødebatten har han nemlig følgende å tilby:

- Jeg vet at lakkbukser ikke er særlig miljøvennlig, men som et bidrag til den miljøvennlige tiden vi vil inn i, har jeg derimot en økologisk sang, smiler han før han får publikum til å ta helt av på sangen: Lyckliga gatan.

Egoet svulmer
På de litt lavmælte låtene kryper Rolness ned på kne og får publikum til å trekke nærmere scenen, mens på låter som I will survive hopper publikum opp og ned mens de klapper. Det går i kjente julesanger og i norske og svenske slagere.

Det er Jens Pikenes som er stjernen denne kvelden, og hans ego svulmer i takt med publikums taktklapp. Og med ett var julen litt nærmere.


Se bildene fra konserten her:Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.