Tone droppet motefesten

Popstjernen valgte jobb -og kjærestefeiring på etterskudd.

FEIRET VALENTINESDAGEN: På bloggen sin avslører Tone at Valentinsdagen måtte feires tirsdag isteden for mandag. Foto: Stella Pictures
FEIRET VALENTINESDAGEN: På bloggen sin avslører Tone at Valentinsdagen måtte feires tirsdag isteden for mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag kveld gikk startskuddet for Oslo Fashion Week i hovedstaden, og alt som kunne krype og gå av moteinteresserte var naturlig nok tilstede iført finstasen sin.

Tone Damli Aaberge (22) har vært en trofast tilskuer på Oslo Fashion Week de siste årene, men den vanligvis så moteinteresserte 22-åringen var ingen steder å se da kjendisene ankom den røde løperen tirsdag.


Ifølge artistens manager David Eriksen, var Tone på jobb, og på bloggen sin skriver «I Love You»-sangerinnen at hun også skulle bruke dagen til å feire kjærligheten.

«I dag har det vore Valentines Day, men eg skal ha min i morgo istaden. Jobb og anna sto i vegen i dag, så da måtte vi skyve litt på dagen. Eg e glad i daga som Valentines Day, ein kvar anledning til å feire og gi kvarandre oppmerksomhet» skrev Tone i bloggen sin natt til tirsdag.

Under åpningen av Oslo Fashion Week i august var stjernen imidlertid tilstede. Den gang fikk hun og Aksel seg litt av en overraskelse da de ble overrumplet av en halvnaken mann med kaffe.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Norske kjendiser er for dårlige til å kle seg