SMERTER: Tone Damli åpnet seg om sitt smertehelvete på bloggen sin.  Foto: Andreas Fadum
SMERTER: Tone Damli åpnet seg om sitt smertehelvete på bloggen sin. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Tone Damlis smertedrama

Artisten hadde så store smerter etter en danseulykke at hun ikke kom seg ut av senga.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det som skulle være en drømmehelg i Italia for Tone (27) og samboer Markus Foss (33), endte i stedet opp i en alvorlig smell.

«Jeg klarer nesten ikke å holde meg oppreist. Rygg- og nakkesmertene trekker opp i hodet», avslørte artisten på Tonedamli.com.

Skadet seg i bryllup

Mens datteren Billie (1) ble igjen i Norge med barnevakten, reiste samboerparet Tone og Markus av gårde på bryllupsfeiring for et vennepar.

DANSESTJERNE: Tone Damli var favoritt  til å vinne «Skal vi danse» i 2006 med dansepartner Tom-Erik Nilsen. Foto: Se og Hør Arkiv
DANSESTJERNE: Tone Damli var favoritt til å vinne «Skal vi danse» i 2006 med dansepartner Tom-Erik Nilsen. Foto: Se og Hør Arkiv Vis mer

På bryllupsfesten lørdag kveld forsøkte Tone - som tidligere har deltatt i «Skal vi danse» – å friske opp noen av de gamle dansekunstene med et høyt løft.

«En kompis og jeg skulle prøve oss på «Dirty Dancing»-løftet. Det gikk ikke særlig bra. Jeg stupte rett i murgulvet. Jeg innbilte meg at «Skal vi danse»-kunnskapene fortsatt satt. Men det gjorde de i veldig liten grad. Det begynner jo å bli et kvarter siden eg sto på parketten», skriver Tone humoristisk på Tonedamli.com.

På smertestillende

Etter hjemkomsten til Norge klarte artisten så vidt å levere datteren Billie i barnehagen før hun kjempet seg tilbake til senga.

Dagen etter skrev Tone om rygg- og nakkeskaden.

«Jeg må leve på smertestillende frem til jeg får fikset opp i dette. Nå sitter jeg stiv i nakken og trøtt i sofaen. Skal snart legge oss i senga. Det er ingen spøk å være i slutten av 20-åra heller, gitt – og være skal det bli kroppslig», skrev hun på Tonedamli.com.

Nå er heldigvis den jordnære sangeren på bedringens vei.

- Jeg har fått fikset opp i både nakke og rygg. Føler meg bedre allerede. Bøyer meg i støvet for vår flinke venn, Mikael, som knekker oss friske når vi måtte trenge det, sier Tone og henviser til kiropraktoren som ga henne behandling.

FAMILIE: Tone Damli er samboer med Markus Foss og paret har datteren Billie sammen.  Foto: Tor Lindseth
FAMILIE: Tone Damli er samboer med Markus Foss og paret har datteren Billie sammen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Damlis blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet. Det er Allers salgsselskap for blogg, AdLink Media, som har signert den populære artisten.

LES OGSÅ: - Jeg skal ikke slutte å være sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer