FYLLER ÅR: Torsdag 28. april feirer Tone Damli Aaberge og Markus Foss toårsdagen til datteren Billie. Her er familien avbildet sammen før jul i 2014, i forbindelse med en eksklusiv fotoshoot for Se og Hør. Foto: Truls M. Qvale
FYLLER ÅR: Torsdag 28. april feirer Tone Damli Aaberge og Markus Foss toårsdagen til datteren Billie. Her er familien avbildet sammen før jul i 2014, i forbindelse med en eksklusiv fotoshoot for Se og Hør. Foto: Truls M. Qvale Vis mer

Tone Damlis datter fyller to år

Den norske popstjernen skryter av datteren Billie på toårsdagen.

Publisert

SEOGHØR.NO: For et par uker siden kunne sangfuglen Tone Damli Aaberge feire 28-årsdagen sin med brask og bram, og nå er det datteren Billies tur.

Torsdag 28. april fyller nemlig Tone Damli og Markus Foss' (33) lille sjarmtroll to år.

Allerede har den stolte ettbarnsmoren markert datterens toårsdag på Instagram. Der har Tone delt et søtt bilde av Billie med en liten bursdagshatt på hodet, sammen med en koselig tekst:

«Hurra for Billie som er 2 år i dag!! Livet er skikkelig fint [med] denne rampetassen. We love you» skriver artisten i innlegget, der hun også har tagget samboeren Markus og fotografen Karina Rønning.

I skrivende stund har bursdagsinnlegget fått over 4000 likes, og en rekke av Tones følgere har gitt sine hjertelige gratulasjoner i kommentarfeltet til Instagram-innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

STOLTE FORELDRE: Tone Damli Aaberge og Markus Foss stortrives som foreldre for datteren Billie. Her stråler de sammen på ELLEs sommerfest i 2015.  Foto: Tor Lindseth
STOLTE FORELDRE: Tone Damli Aaberge og Markus Foss stortrives som foreldre for datteren Billie. Her stråler de sammen på ELLEs sommerfest i 2015. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Hadde hastverk

Da Billie kom til verden våren 2014, meldte hun sin ankomst tre uker før termin. Tone Damlis førstefødte ble født på Rikshospitalet i Oslo kvelden 28. april for to år siden.

Etter fødselen tok det ikke lang tid før den gledelige nyheten ble annonsert i en pressemelding:

«Tone Damli Aaberge og Markus Foss har i dag blitt stolte foreldre til en liten prinsesse som kom til verden i kveld, på Rikshospitalet i Oslo. Den lille jenta hadde hastverk og ble født 3 uker før termin. Fødselen var dog uproblematisk og alt står bra til med både mor og datter».

Et par dager før halvtårsdagen sin, ble Billie døpt i Ullern kirke i Oslo. Tones storesøster Tale Aaberge Nesse (29), som giftet seg i samme kirke, er gudmor for Billie. Hun fortalte begeistret om den store dagen da Se og Hør møtte henne utenfor kirken.

- Det var en veldig fin opplevelse, og jeg er stolt over å få det ærefulle oppdraget med å være gudmor, sa Tale til Se og Hør etter barnedåpen høsten 2014.

Lillie Billie var selvsagt med da Tone var forlover i storesøster Tales bryllup sommeren 2014:

Og da Billie - som ifølge moren er litt rampete - fylte ett år i 2015, erklærte Tone sin kjærlighet til datteren både på bloggen sin og på Instagram.

«Eg har aldri kjent ein slik lykke (...) Kvar einaste dag er fin og spennande med Billie, livet har fått ein ny meining (klisje, klisje, klisje, men det er sant!) og eg elska å vere mamma» skrev hun åpenhjertig på bloggen ToneDamli.com den gang.

Tar med Billie overalt

Etter at Tone Damli fikk Billie for to år siden, er det lille sjarmtrollet blitt svært så bereist.

Våren 2015 var både Billie og Markus med da Tone spilte poker-NM for spillselskapet Betsson i Dublin i Irland. Tidligere samme vår var den lille familien på en seks uker lang ferie i USA, der de koste seg og slappet av i Los Angeles.

Sin første romjul tilbrakte Billie i Thailand med foreldrene sine, i forbindelse med feiringen av 60-årsdagen til Tones pappa Jon Aaberge. Julen 2015 tok familien derimot turen til Tones hjembygd Sogndal.

- Det blir et litt annet fokus etter at man har fått barn, men det er bare hyggelig. Ikke så mange turer på fest, sa Tone Damli til Se og Hør i 2015 om hvordan hun har endret på juletradisjonene etter at hun ble mor.

Saken fortsetter under bildet.

I FINSTASEN: Både på Billies første 17. mai i 2014 (bildet) og i dåpen hennes samme høst, var Tone Damli Aaberge og Markus Foss iført bunad.  Foto: Tor Lindseth
I FINSTASEN: Både på Billies første 17. mai i 2014 (bildet) og i dåpen hennes samme høst, var Tone Damli Aaberge og Markus Foss iført bunad. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Før jul i 2014 røpet den flotte 28-åringen hvordan hun så for seg at hennes aller første jul som mamma kom til å bli:

- Det å skulle feire jul som mamma med vår lille datter blir spesielt og nytt. Jeg tror det kommer til å bli veldig fint, og jeg tror julen kommer til å bety noe annet i årene fremover enn det den gjorde i årene jeg var barn, sa Tone til Seoghør.no den gang.

Se video nedenfor:

Og da hun og samboeren Markus Foss dukket opp på Se og Hørs Kjendisgalla høsten 2014, skrøt Markus av Tones evner som mamma:

- Det har gått veldig bra. Hun har fungert 110 prosent som mor, og jeg er superstolt av henne, understreket han overfor Seoghør.no.

Det var faktisk på Se og Hørs Kjendisgalla i 2013 at foreldreparet viste seg offentlig sammen for første gang.

Få et gjensyn med Tone og Markus på Kjendisgalla-løperen i 2013 og 2014 nedenfor:

Sexy som mamma

Tidligere har Tone Damli fortalt at rollen som mor ikke kom til å endre hennes image som artist. Likevel vil den vakre sangfuglen ha datteren i bakhodet når hun velger ut antrekkene sine:

- Jeg skal ikke slutte å være sexy. Jeg tror at enhver kvinne har lyst til å føle seg sexy.

- Men avgjørelsene jeg tar rundt det temaet må være gjennomtenkte. Jeg må vite at Billie kommer til å se mange tilbakeblikk av mammaen sin og jeg vil at hun skal kunne være stolt av det, understreket Tone overfor Seoghør.no i 2015.

Se hele intervjuet i videoen nedenfor:

Mot slutten av svangerskapet sitt fortalte Tone Damli at hun begynte å «bli tung i kroppen» da hun gjestet TV 2-programmet «Senkveld» sammen med sin daværende «Idol»-kollega Kurt Nilsen (37).

Etter graviditeten fortalte hun imidlertid at hun ikke fryktet å miste figuren mens hun gikk gravid, og at hun hadde null kroppsfokus.

- Det har jeg aldri vært bekymret for. Var det noe som var deilig da jeg ble gravid og etter fødsel, så var det at dét hadde jeg ikke fokus på. Mindre fokus enn noen gang. Skikkelig deilig, sa Tone Damli til Seoghør.no i august 2015.

LES OGSÅ: Beyoncé gjorde skilsmisseryktene til skamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer