MGP 2020:

Tone Damli raser

- Jeg er bare så steikende forbanna på måten dette ble gjort på.

REAGERER: Tone Damli skriver at hun er forbanna over hvordan stemmeproblemene preget finalen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
REAGERER: Tone Damli skriver at hun er forbanna over hvordan stemmeproblemene preget finalen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Ulrikke Brandstorp vant Melodi grand prix lørdag kveld, har stemmeskandalen fra finalen preget den norske pressen. Det har naturligvis kommet en rekke reaksjoner fra både fans og deltakere, som mener at denne feilen aldri burde ha skjedd.

Søndag formiddag skriver Tone Damli (31), som selv var med i konkurransen, at hun føler seg tom.

«Det hadde jeg kanskje gjort uansett, for noe stort og heftig er over. Men jeg skulle ønske jeg følte meg glad. Jeg er ikke glad», skriver hun videre på Instagram.

Den 31 år gamle artisten påpeker at hun har lagt ned store mengder arbeid i forberedelsene til den norske finalen, men at det ikke endte slik hun hadde sett for seg.

Forbanna

«Jeg er ikke bitter for å ikke være blant topp fire, denne så jeg komme. Fest skulle det bli uansett», skriver hun, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer