Tone Damli og Markus fikk ei lita jente

Tone Damli Aaberge og Markus foss fikk ei lita datter. - Den lille jenta hadde hastverk og ble født 3 uker før termin, står det i bekreftelsen.

SNART FORELDRE: Tre uker før termin skal artist og Idol-dommer Tone Damli ha blitt innlagt på sykehuset for fødsel. Her fra da hun og samboeren Markus Foss viste seg offentlig sammen for første gang - under Se og Hørs store Kjendisgalla i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SNART FORELDRE: Tre uker før termin skal artist og Idol-dommer Tone Damli ha blitt innlagt på sykehuset for fødsel. Her fra da hun og samboeren Markus Foss viste seg offentlig sammen for første gang - under Se og Hørs store Kjendisgalla i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken ble sangfugl og «Idol»-dommer Tone Damli (26) mamma for første gang, da hun fødte en liten datter tre uker før termin.

Tone Damli Aaberge og Markus Foss har i dag blitt stolte foreldre til en liten prinsesse, meldes det i en pressemelding.

«Tone Damli Aaberge og Markus Foss har i dag blitt stolte foreldre til en liten prinsesse som kom til verden i kveld, på Rikshospitalet i Oslo. Den lille jenta hadde hastverk og ble født 3 uker før termin. Fødselen var dog uproblematisk og alt står bra til med både mor og datter.», står det videre.

Søndag ettermiddag nøt Tone det fine vårværet i Oslo sammen med sin søster Tale Aaberge (27) og gode venninne Camilla Stenberg (30) - som også er gravid - og deres bedre halvdeler Jens Kristian Nesse og Paal Stenberg (33):

«Desse veit å ta vare på hønene sine. Grilling i sola på Røa. @makka_foss @jensnesse @stenbergseter», skrev hun til et bilde av de tre gutta foran grillen som hun postet på det sosiale nettstedet Instagram.

Men mandag ble det brått en tur på fødestua for Tone Damli Aaberge, som Seoghør.no var de første til å melde om at babyen var på vei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer