Tone Damli og Markus fikk ei lita jente

Tone Damli Aaberge og Markus foss fikk ei lita datter. - Den lille jenta hadde hastverk og ble født 3 uker før termin, står det i bekreftelsen.

SNART FORELDRE: Tre uker før termin skal artist og Idol-dommer Tone Damli ha blitt innlagt på sykehuset for fødsel. Her fra da hun og samboeren Markus Foss viste seg offentlig sammen for første gang - under Se og Hørs store Kjendisgalla i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SNART FORELDRE: Tre uker før termin skal artist og Idol-dommer Tone Damli ha blitt innlagt på sykehuset for fødsel. Her fra da hun og samboeren Markus Foss viste seg offentlig sammen for første gang - under Se og Hørs store Kjendisgalla i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken ble sangfugl og «Idol»-dommer Tone Damli (26) mamma for første gang, da hun fødte en liten datter tre uker før termin.

Tone Damli Aaberge og Markus Foss har i dag blitt stolte foreldre til en liten prinsesse, meldes det i en pressemelding.

«Tone Damli Aaberge og Markus Foss har i dag blitt stolte foreldre til en liten prinsesse som kom til verden i kveld, på Rikshospitalet i Oslo. Den lille jenta hadde hastverk og ble født 3 uker før termin. Fødselen var dog uproblematisk og alt står bra til med både mor og datter.», står det videre.

BABYSHOWER: Tone Damli fikk en sjiraff under babyshoweren tidligere i vår.
BABYSHOWER: Tone Damli fikk en sjiraff under babyshoweren tidligere i vår. Vis mer


Søndag ettermiddag nøt Tone det fine vårværet i Oslo sammen med sin søster Tale Aaberge (27) og gode venninne Camilla Stenberg (30) - som også er gravid - og deres bedre halvdeler Jens Kristian Nesse og Paal Stenberg (33):

«Desse veit å ta vare på hønene sine. Grilling i sola på Røa. @makka_foss @jensnesse @stenbergseter», skrev hun til et bilde av de tre gutta foran grillen som hun postet på det sosiale nettstedet Instagram.

Men mandag ble det brått en tur på fødestua for Tone Damli Aaberge, som Seoghør.no var de første til å melde om at babyen var på vei.

PÅ JOBB: Tone under første Idol-auditiondag i Bergen.  Foto: Se og Hør
PÅ JOBB: Tone under første Idol-auditiondag i Bergen. Foto: Se og Hør Vis mer

Det var i november i fjor det ble kjent at den populære Sogndalsjenta var gravid med sitt første barn, sammen med samboeren Markus Foss (31).

Paret ble kjærester i sommer, men har kjent hverandre i flere år. Og det stormforelskede paret benyttet Se og Hørs Kjendisgallaen i begynnelsen av november, til å vise seg offentlig sammen for første gang

LES OGSÅ: Se bildene av Tone som gravid her

Tone slo igjennom i 2005, da hun kom på 2.plass i «Idol», mens Markus Foss er tidligere rallyfører i Norgestoppen og en ivrig fallskjermhopper.

Han har sitt eget konsulentfirma med navnet Markus Foss Consult, og er styremedlem i selskaper eid av sin familie. Samtlige har å gjøre med blomstergrossistfirmaet Plantefoss. De ble kjent gjennom felles venner da Tone flyttet til Oslo etter «Idol»-suksessen.

26-åringen har aldri lagt skjul på at hun ønsker seg sin egen familie:

– Først og fremst håper jeg at jeg kan bli mamma. Jeg er livredd for ikke å bli det, for personlig så føler jeg at det er meningen med livet, uttalte popstjernen i et intervju med magasinet Mag i fjor.

VISTE FRAM BABYMAGEN: I mars var gravide Tone Damli gjest hos Thomas Numme og Harald Rønneberg i Senkveld på TV 2, og viste fram den voksende babymagen. Foto: FameFlynet Norway
VISTE FRAM BABYMAGEN: I mars var gravide Tone Damli gjest hos Thomas Numme og Harald Rønneberg i Senkveld på TV 2, og viste fram den voksende babymagen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Tidligere i vår var Tone igjen aktuell som dommer i «Idol», men måtte ta fødselspermisjon etter bare én auditionrunde:

- Jeg har hatt veldig lyst til å få med meg så mye som mulig av auditionrundene, men nå begynner det sakte men sikkert å nærme seg termin, og da må jeg lytte til kroppen, og la den bestemme. Så er jeg tilbake igjen i dommerstolen så snart jeg føler meg klar igjen etter fødselen, fortalte Tone i en pressemelding.

Se videoen vi lagde da det ble kjent at Tone var gravid her:

LES OGSÅ: Tone sendte lykkeønskning til Jenny Skavlan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer