Tone Damli har ikke tid til ny baby

- I år vil jeg synge og opptre, sier Tone Damli.

INGEN HAST: Tone forteller at hun og Markus vil vente litt med å gi Billie en liten bror eller søster. Foto: Tor Lindseth
INGEN HAST: Tone forteller at hun og Markus vil vente litt med å gi Billie en liten bror eller søster. Foto: Tor Lindseth Vis mer

SEOGHØR.NO: Hjemme hos Tone Damli (27) og Markus Foss (32) er det likestilling som
rår i oppdragelsen av lille Billie (22 måneder).

– Vi fordeler nokså likt. Markus tar seg av badingen, mens min oppgave er å klippe neglene. Vi bytter på å bringe og hente Billie i barnehagen. Det passer meg veldig bra, for da kan jeg kan sove litt ekstra noen morgener, forteller Tone til Se og Hør Extra.

Venter med barn

Tone forteller at datteren hater å kjøre bil.

– Vi sliter veldig med å ha henne rolig i bilen. Jeg synger alt jeg kan for at vi alle skal holde ut, røper Tone.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Tone Damli. Foto: Se og Hør Extra
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Tone Damli. Foto: Se og Hør Extra Vis mer

– Mange lurer på når du skal bli mamma på ny. Hvilke tanker har du om det?

– Noen sier at det er bra med to tette. Det er ikke jeg så sikker på. Jeg er ung og har god tid, men jeg ønsker meg et barn til.

– Kan det bli i løpet av 2016?

– Det har jeg ingen tro på. I år vil jeg synge og opptre. En time på scenen er barnefri for meg. Det gir meg ny energi. Jeg blir aldri hjemmemamma, mitt liv kler bedre å gi full gass, sier
Tone.

Fikk kokende vann i ansiktet

Tirsdag la den populære artisten ut et bilde på Instagram der hun lå på legebenken, noe som skapte bekymring hos flere fans.

Manager David Eriksen, forklarte til Seoghør.no at hun hadde fått brannskader etter å ha varmet opp stemmen før en konsert.

På sin blogg, ToneDamli.com skrev artisten om den smertefulle opplevelsen.

Inni ein god periode

Et bilde publisert av Tone Damli Aaberge (@toneda)

«Tydeligvis var det for mykje veske i flaska og mitt første blås var ALT for hardt- det nykokte vatnet kom som ei bølge over ansiktet mitt. Skitt, så vondt det gjorde- skitt, så klønete», skriver Tone på bloggen sin.

Hun skriver videre at samboer Markus Foss ordnet en pose med is til henne før de kjørte til legevakten. Der fikk hun en lindrende salve som hun forklarer at «gjorde underverker».

«Alt ser ut til å gå veldig bra, men redselen i det dette skjedde var ikkje noke særlig, før eg visste korleis dette hadde gått. Men eg fekk ingen blemmer eller opne sår, noke eg selvfølgelig er enormt glad for. Takk til legevakten for rask og god behandling», skriver sangeren på ToneDamli.com. 

- Det går bra med henne. I forbindelse med at hun mistet stemmen igår, og hun skulle gjøre TV opptak idag, så er det noen øvelser som er bra for stemmen.

- I dette tilfelle, kokende vann i en flaske der hun skal blåse i et rør. Hun blåste litt hardt og fikk kokende vann i ansiktet. Det ser ut til at det går helt fint. Hun tar det med veldig godt humør, sa Tones manager, David Eriksen, tirsdag til Seoghør.no.

Damlis blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet, som også eier Seoghør.no.

LES OGSÅ: Det nykokte vannet kom som en bølge over ansiktet mitt