Tone Damli er gravid

- Tone Damli er gravid, og hvis alt går som det skal, blir hun og Markus foreldre på vårparten 2014.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tone Damli Aaberge (25) venter barn med kjæresten Markus Foss (31). Paret har vært sammen siden i sommer, men har kjent hverandre i åtte år. Nå skal de bli foreldre for første gang, blir det bekreftet i en pressemelding fra hennes management mandag formiddag.

- Tone Damli er gravid, og hvis alt går som det skal, blir hun og Markus foreldre på vårparten 2014. Vi håper på forståelse fra pressen for at Tone og Markus ønsker å bruke tiden fremover på å glede seg over det som er i vente, og at de ikke ønsker å uttale seg noe mer utover dette, sier manager David Eriksen i meldingen.

Se og Hør avslørte at popstjernen hadde funnet lykken på nytt i juni, drøye tre måneder etter at forlovelsen med Aksel Hennie (38) ble brutt. I månedsskiftet oktober/november bekreftet Tone og Markus for første gang at de var et par, ved å oppdatere sine Facebook- og Instagram-kontoer. Bare dager senere sto bærumsmannen stolt ved kjærestens side da hun ble kåret til «Årets best kledde» av Jan Thomas på Se og Hørs store kjendisgalla.

– Responsen har vært bra etter at vi offentliggjorde forholdet på Facebook, fortalte Tone til Se og Hør under nachspielet på Theatercaféen.

GRAVID PÅ GALLA: Tone Damli Aaberge kom på Kjendisgallaen 2013 med kjæresten Markus. Det ingen visste da var at hun var gravid.  Foto: Tor Lindseth
GRAVID PÅ GALLA: Tone Damli Aaberge kom på Kjendisgallaen 2013 med kjæresten Markus. Det ingen visste da var at hun var gravid. Foto: Tor Lindseth Vis mer

– Jeg koser meg, jeg. Det er veldig bra! Det er en befrielse å få være sammen med Tone, smilte Markus.

Dette var første gang paret viste seg offentlig sammen. Men det ble ingen ellevill fest – tross prisheder og kjendisvenner i fleng utenfor Se og Hørs fotoboks. Tone tok selv plass bak rattet og kjørte hjem med kjæresten tidlig på kvelden. Nå som det er kommet fram at hun er gravid, er det åpenbart hvorfor hun holdt seg unna alkohol.

Tone har aldri lagt skjul på at hun ønsker seg sin egen familie, og hun er en hengiven tante  for søsteren Tales (26) sønn.

– Først og fremst håper jeg at jeg kan bli mamma. Jeg er livredd for ikke å bli det, for personlig så føler jeg at det er meningen med livet, uttalte popstjernen i et intervju med magasinet Mag i fjor.

– Alle sier at det ikke er noe å vente med, bare å vente på. Så den gangen det skjer kommer jeg til å være verdens lykkeligste, og jeg gleder meg ekstremt, sa Aaberge den gang.

Nå går drømmen snart i oppfyllelse.

SATSER SAMMEN: Se og Hør publiserte de første bildene av Tone og Markus sammen, fra da de spiste lunsj på Pascal på St. Hanshaugen i Oslo tidligere i høst.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SATSER SAMMEN: Se og Hør publiserte de første bildene av Tone og Markus sammen, fra da de spiste lunsj på Pascal på St. Hanshaugen i Oslo tidligere i høst. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Selv om det ikke er så lenge siden de ble et par, er det ingen tvil om at Tone og Markus ser for seg å holde sammen livet ut. På håndleddet har de tatovert en kjærlighetserklæring i form av hverandres forbokstaver. Når de nå blir foreldre vil de bygge et hjem og en familie sammen.

Markus er tidligere rallyfører i norgestoppen og en ivrig fallskjermhopper. Han har sitt eget konsulentfirma med navnet Markus Foss Consult, og er styremedlem i tre selskaper eid av sin familie. Samtlige har å gjøre med blomstergrossistfirmaet Plantefoss.

Selv har Tone ingen planer om å gi opp artistkarrièren selv om hun blir småbarnsmor.

– Jeg håper jeg blir en leken mamma, en som ikke lar seg bremse altfor mye. Jeg vil ha med barnet mitt på reise, turné og alt sammen, og jeg vil at det å bli mamma ikke skal bli noe hinder, uttalte Tone til Mag i 2012.

LES OGSÅ: For en gangs skyld ligger jeg ikke i senga med en gutt

Se video da Tone og Markus kom sammen på Kjendisgallaen her:

 

 


Se video fra Tone Damlis musikkvideoinnspilling:

 

 


Se video fra fotoshooten med «Årets best kledde» her:

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer