Tone Damli er gravid

- Tone Damli er gravid, og hvis alt går som det skal, blir hun og Markus foreldre på vårparten 2014.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tone Damli Aaberge (25) venter barn med kjæresten Markus Foss (31). Paret har vært sammen siden i sommer, men har kjent hverandre i åtte år. Nå skal de bli foreldre for første gang, blir det bekreftet i en pressemelding fra hennes management mandag formiddag.

- Tone Damli er gravid, og hvis alt går som det skal, blir hun og Markus foreldre på vårparten 2014. Vi håper på forståelse fra pressen for at Tone og Markus ønsker å bruke tiden fremover på å glede seg over det som er i vente, og at de ikke ønsker å uttale seg noe mer utover dette, sier manager David Eriksen i meldingen.

Se og Hør avslørte at popstjernen hadde funnet lykken på nytt i juni, drøye tre måneder etter at forlovelsen med Aksel Hennie (38) ble brutt. I månedsskiftet oktober/november bekreftet Tone og Markus for første gang at de var et par, ved å oppdatere sine Facebook- og Instagram-kontoer. Bare dager senere sto bærumsmannen stolt ved kjærestens side da hun ble kåret til «Årets best kledde» av Jan Thomas på Se og Hørs store kjendisgalla.

– Responsen har vært bra etter at vi offentliggjorde forholdet på Facebook, fortalte Tone til Se og Hør under nachspielet på Theatercaféen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer