NÅ BLIR DE HYTTEEIERE: Tone Damli og Markus Foss, som viste seg offentlig sammen for første gang på Se og Hørs Kjendisgalla i 2013, bygger hytte i Damlis hjembygd Sogndal. Det forteller sangstjernen på den nye bloggen sin, ToneDamli.com. Her er paret sammen på Kjendisgallaen 2014. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
NÅ BLIR DE HYTTEEIERE: Tone Damli og Markus Foss, som viste seg offentlig sammen for første gang på Se og Hørs Kjendisgalla i 2013, bygger hytte i Damlis hjembygd Sogndal. Det forteller sangstjernen på den nye bloggen sin, ToneDamli.com. Her er paret sammen på Kjendisgallaen 2014. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures Vis mer

Tone Damli bygger drømmehytte på hjemmebane

Den populære artisten skaffer seg nytt krypinn sammen med kjæresten Markus Foss, storesøsteren Tale og svogeren Jens.

Publisert

SEOGHØR.NO: At artist Tone Damli (26) er glad i hjemstedet Sogndal i Sogn og Fjordane, er ingen hemmelighet.

Og nå sørger den flotte sangeren for å skaffe seg sitt eget krypinn i vakre Sogndal. Det forteller Tone på den nye bloggen sin, ToneDamli.com.

Planen er at Tone og kjæresten Markus Foss, som har datteren Billie (snart 1), skal bygge seg hytte sammen med Tones storesøster Tale Aaberge Nesse, og hennes ektemann Jens Kristian Nesse.

«I dag har vi vore i Sogndalsdalen for å sjå på det nye området som skal bli eit aldri så lite nytt hytteparadis, og der vi skal bygge oss hytte ilag med Tale og Jens. Enda ein grunn til å komme ofte heim», skriver Tone Damli fornøyd i blogginnlegget.

Saken fortsetter under bildet.

GLEDER SEG: Tone Damli og kjæresten Markus Foss innvier det som trolig er den nye hyttetomten, med et skikkelig smellkyss! Seoghør.no har hentet inn tillatelse til bruk av bildet. Foto: ToneDamli.com
GLEDER SEG: Tone Damli og kjæresten Markus Foss innvier det som trolig er den nye hyttetomten, med et skikkelig smellkyss! Seoghør.no har hentet inn tillatelse til bruk av bildet. Foto: ToneDamli.com Vis mer

Sammensveiset gjeng

26-åringen, som nylig kom hjem fra en aktiv mammaperm i idylliske Los Angeles, deler også et par bilder fra hyttetomten - som ifølge blogginnlegget ligger bare 15 minutter fra Tones barndomshjem.

På ett av bildene Tone har lagt ut, kysser hun og Markus mens han bærer henne galant i armene.

Tone og storesøsteren har et svært nært forhold, og etter at Tale giftet seg i juli i fjor, hyllet Tone søsteren og den ferske svogeren sin Instagram.

- E så glad for at Tale fann deg, @jensnesse. Finaste svogeren eg kunne drømt om, skrev «Imagine»-sangeren på den sosiale bildedelingstjenesten dengang.

Se video fra bryllupet her:

 

Og da Tone Damli deltok i poker-NM i Dublin i mars, var både Markus, Tale og Jens Kristian med på turen - i tillegg til datteren Billie, som allerede er svært bereist.

Saken fortsetter under bildet.

TILBRINGER TID SAMMEN: Både Tone Damli og storesøsteren, Tale Aaberge Nesse (t.v.), var i aksjon under poker-NM i Dublin i mars. Nå ser søstrene frem til å kunen leve hyttelivet sammen med familiene sine. Foto: Robert S. Eik/ Betsson
TILBRINGER TID SAMMEN: Både Tone Damli og storesøsteren, Tale Aaberge Nesse (t.v.), var i aksjon under poker-NM i Dublin i mars. Nå ser søstrene frem til å kunen leve hyttelivet sammen med familiene sine. Foto: Robert S. Eik/ Betsson Vis mer

Tones nye blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet.

LES OGSÅ: Levde på burgere, pommes frites og milkshake

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer