Tone Damli åpner opp om tiden borte fra rampelyset og anmelderslakt

- Jeg kan ikke huske at jeg har hatt de nervene i kroppen før.

- FOKUSERER PÅ DET POSITIVE: Tone Damli kom tidligere denne måneden på banen med ny musikk. På tross av at kritikerne har vært lite begeistret for comebacket, velger hun å fokusere på det positive. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet 
- FOKUSERER PÅ DET POSITIVE: Tone Damli kom tidligere denne måneden på banen med ny musikk. På tross av at kritikerne har vært lite begeistret for comebacket, velger hun å fokusere på det positive. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet  Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden gjorde Tone Damli (28) comeback som artist, da hun dukket opp på scenen under den prestisjetunge Vixen Blog Awards.

Sist 28-åringen ga ut musikk var i 2014, i form av julealbumet «Di første jul». Siden har det imidlertid stått bom stille på musikkfronten.

Selv om Damli nå har gjort comeback, har artisten vært svært ordknapp om returen til musikkbransjen overfor pressen.

- Nervepirrende

Da Seoghør.no møtte 28-åringen under Costume Awards, kunne Tone imidlertid røpe hva hun har bedrevet tiden borte fra rampelyset med.

- Dette er det jeg har jobbet med. Tiden frem mot lansering av ny musikk har vært litt nervepirrende, må jeg si. Jeg kan ikke huske at jeg har hatt de nervene i kroppen før, det er i så fall lenge siden, sier Damli og fortsetter:

- Jeg har vel kanskje kjent på nervene mer enn noen gang.

Fansen har lenge lurt på når artisten skulle komme tilbake med mer musikk. I starten av januar, da det ble kjent at Damli og spillgiganten Betsson skilte lag, ble det klart at hun ville bruke mer tid i studio.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer