Damli Aaberge og spillgiganten skiller lag:

Tone bryter med Betsson

- For meg er det musikk som gjelder, og da blir prioriteringen lett.

Tone Damli Aaberge avslutter nå samarbeidet med Betsson, bekrefter hun på bloggen sin i dag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Tone Damli Aaberge avslutter nå samarbeidet med Betsson, bekrefter hun på bloggen sin i dag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tone Damli Aaberge bekrefter i dag på bloggen sin at hun avslutter samarbeidet med spillgiganten Betsson.

- Selskapet som har frakta meg verden rundt, Barcelona, Malta, Dublin, England, Las Vegas, som har lært meg så mykje om å stå i stormen, om å tenke utradisjonelt og om å spele poker. Betsson og eg skille vegar, men eg fortsette min forelskelse i poker. Eg skal uansett spele NM i Dublin i mars, skriver hun på bloggen sin.

Skal fokusere på musikk

Tone skal nå ha fullt fokus på musikken, og har derfor ikke mulighet til å prioritere sin største samarbeidspartner lenger.

"Når Betsson trenger meg på pokerbordet, trenger eg å vere i studio. Når eg skal lansere musikk, skal dei spele inn reklamefilm. For meg er det musikk som gjelder, og da blir prioriteringen lett", skriver Damli Aaberge.

Samarbeid til 2018

Samarbeidet skulle pågå til 2018, men med lange dager i studio og en tettpakket timeplan, er det ifølge Tones blogginnlegg vanskelig å få tid til begge deler.

"*Men kanskje er det slik, at om vi var like lystne som vi var under hvetebrødsdagane i 2014, så hadde vi greid å løyse det. Mi hadde egentlig lova kvarandre å holde i lag fram til 2018, så vi ville jo få det til".

- Vi takker Tone for samarbeidet og mye moro sammen de siste årene, uttrykte PR manager i Betsson, Mikael Mellqvist overfor Seoghør.no etter at nyheten først ble kjent.

- Skriv gjerne at vi ble dumpet

Onsdag kveld gikk imidlertid spillselskapet ut med en litt mer offensiv holdning til bruddet. Overfor VG hevder Mellqvist at de vraket Tone - og ikke omvendt. Selv om han ikke hadde til hensikt å avsløre det for offentligheten:

– Men så ser jeg det står i Se og Hør om Tone, med sitatstrek: «– Derfor bryter jeg med Betsson». Da blir det skjevt fremstilt. Det må ikke alltid være spillselskapet det er noe negativt rundt, sier han til VG.

Seoghør.no kom ikke i kontakt med Damlis manager David Eriksen onsdag formiddag. Men overfor VG uttrykker han at det etter et brudd er vanlig med krangling om hvem som egentlig gjorde det slutt.

– Og da er vår erfaring at man skal være litt stor på det, så skriv gjerne at det var vi som ble dumpet, sier David Eriksen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer