<strong>NY JOBB:</strong> Tone Damli Aaberge har takket ja til å jobbe som gjesteprogramleder i P3 Morgen. Foto: Stella Pictures
NY JOBB: Tone Damli Aaberge har takket ja til å jobbe som gjesteprogramleder i P3 Morgen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tone blir programleder

Tone Damli Aaberge fikk tilbud om jobb, samme dag som hun ble kalt «dum» av samme kanal.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Tone Damli Aaberges (23) musikkvideo til sangen «Look Back» ble sluppet i januar, kom det kraftig kritikk fra «Lydverket»-journalist Trine Sollie.

- Jeg synes det er trist å se at hun gjør seg selv så dum. Videoen er fordummende, synes jeg. Og det er trist å se at Tone ikke kan gjøre annet enn å vise fram den fine kroppen, sa hun til VG.

Samme dag ble Tone tilbudt jobb som gjesteprogramleder i P3 Morgen. Den jobben skal hun ha takket ja til.

Avisen skriver at  P3-ledelsen sendte Tones manager David Eriksen en beklagelse etter kritikken fra Sollie.

Eriksen mener uttalelsene fra Sollie er uheldige, men påpeker at Tone hadde takket ja til jobben selv om beklagelsen ikke hadde kommet.

- Det er ingen «big deal» for oss. Men jeg syntes det var litt spesielt at en P3-reporter skulle gå ut med at hun aldri ville intervjue Tone samme dag som hun ble tilbudt jobb der, sier Eriksen til VG.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun har ikke vist puppene eller noe sånt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer