Tone blir Playboys-jente

Tone Damli Aaberge tror førjulskonsertene med Penthouse Playboys blir en av hennes største musikalske opplevelseser.

GJESTEARTIST: Tone Damli Aaberge er årets gjesteartist på Penthouse Playboys' førjulskonsert. Foto: SCANPIX
GJESTEARTIST: Tone Damli Aaberge er årets gjesteartist på Penthouse Playboys' førjulskonsert. Foto: SCANPIX Vis mer

SEHER.NO: Å bli valgt ut til å synge duett med Jens Pikenes er det største jeg har vært med på. Det er en stor ære og et gigantisk skritt for meg som artist, sier den tidligere Idol-finalisten.


Selv om han tidligere har hatt stjerner som Wenche Myhre, Inger Lise Rypdal,  Kari Bremnes og Elisabeth Andreassen med seg på Penthouse Playboys årlige førjulskonserter i Oslo, innrømmer Pikenes at det er noe spesielt med den populære Sogndal-skjønnheten.


- Tone er et skjønt, skinnende eple. Hun får meg til å tenke på frukt, saft og syltetøy. Jeg får lyst til å sette tennene i henne- og drikke hennes lindrende, milde safter, så nåden og gleden går gjennom marg og bein og siv..., sier han til Dagbladet.


Det uortodokse paret vil opptre på tre konserter sammen fra 13-15. desember. Og Pikenes røper at Kenny Rogers/Dolly Parton-duetten "Islands in the stream" er blant sangene som står på programmet.


- Aldri har Penthouse Playboys solgt så mange billetter før vi har røpet gjesteartisten. Jeg gleder meg som en kåt kanin, sier han til Dagbladet.


LES OGSÅ: 00-tallets vakreste damer