BLIR FORELDRE?: Astrolog Elisabeth Haugen tror Tone Damli Aaberge blir gravid i løpet av 2008. Foto: SCANPIX
BLIR FORELDRE?: Astrolog Elisabeth Haugen tror Tone Damli Aaberge blir gravid i løpet av 2008. Foto: SCANPIXVis mer

"Tone blir mamma"

Kjendisastrologen spår 2008. Her er de største nyhetene...

SEHER.NO: Se og Hørs astrolog Elisabeth Haugen har sett i stjernene og kan fortelle oss hvordan det nye året blir for våre største profiler i underholdningslivet.


Blant annet tyder mye på at Tone Damli Aaberge (19) blir gravid i løpet av året som kommer, ifølge kjendisastrologen. Kanskje blir hun og kjæresten Simen Wardenær (33) foreldre for første gang?


"Store omveltninger er på vei for skjønnheten. Flytting og hektisk reiseaktivitet fører til trivsel og oppfyllelse av ønsker. Populariteten i Norge stiger, mens internasjonal suksess fortsatt lar vente på seg. Tone spiller på flere strenger i karrieren og suksess kommer fra uventet hold. I kjærlighet varsles gleder og savn, privatlivet blir tøft og takle en periode. Mye kan tyde på at hun blir gravid i løpet av året", sier Elisabeth Haugen om Tones 2008.


Haugen mener det ligger an til baby-boom i kjendis-Norge i 2008 - også Pia Tjelta (30) kan vente seg en større mage i løpet av året.


"Hun trenger ikke gjøre alt selv, og må la andre få slippe til for å hjelpe. Endring i bolig faller heldig ut. Valg i karrieren stresser henne, og Pia bør følge sitt valgt fra hjertet og gå for dem. Suksessfull fremtid. Mye frem og tilbake i kjærligheten mellom Pia og Mads, adskillelser grunnet jobb på hver sin front. Å gi kjærligheten en sjanse er forsøket verdt. Graviditet varsles."


Også for Petter Stordalen (45) og kjæresten Gunhild Medhus (28) er det store ting på gang. Elisabeth Haugen varsler både bryllup og baby for paret.


"Tid for nærhet og andre ting enn business og arbeid står for tur. Familieforhold settes på agendaen med største prioritet. Ekte kjærlighet forenes i ekteskap og papparollen gjør lykken fullkommen. Et fortryllende år for paret, gavmildheten vil ingen ende ta. Et innbringende år i forretningslivet krones med hell."


Fredrik Skavlan (41) og Maria Bonnevie (34) kan også vente seg både bryllup og baby i 2008.


"Nytenkning i karrieren blir viktig, og dristige utspill treffer blink. Fredrik har en unik evne til å påvirke ting i kraft av sin personlighet. Han får stor suksess med nytt TV-program, og med fire personer i panelet, tar han seerne med storm. Andre kreative talenter høster god omtale. Våg å feile! Masse jobb i vente for både Fredrik og Maria. På kjærlighetsarenaen knyttes bånd sterkere. Tid for ekteskap og graviditet kommer sent, men godt."


Forholdet mellom Gro Hammerseng (27) og Katja Nyberg (28) blir satt på prøve, men Elisabeth Haugen mener håndballparet klarer å redde forholdet.


"Paret får ulike karrieretilbud som må vurderes nøye. Begge vil ha sterkt fokus på nye muligheter. Overraskende vendinger dukker opp og spekulasjoner om paret ulmer. Katja fristes mot utlandet, men bør sjekke forholdene nærmere før eventuell kontrakt signeres. Forholdet vil klare seg gjennom året, men blir satt hardt på prøve."


Les mer om hva kjendisene kan vente seg i 2008 i Se og Hør som er i salg nå!