Tone (43) fryktet kort hår og pannelugg

Ettbarnsmoren var livredd før møtet med Jan Thomas. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Hver uke får en vanlig leser en «Bli ny»-dag med kjendisstylist Jan Thomas (49) i Se og Hør Extra.

Tove Nilsen (43) fra Ski visste ikke at hun var påmeldt «Bli ny» før Se og Hør ringte og fortalte at hun var trukket ut. I hemmelighet hadde kollegaen hennes sendt en søknad.

– Jeg synes det var litt skummelt, men jeg kunne jo ikke la denne muligheten gå fra meg, forteller gründeren i videoen øverst i saken.

For ett år siden startet hun vikarfirma sammen med kollegaen som meldte henne på.

Toves store frykt er kort hår og pannelugg. Heldigvis har Jan Thomas andre planer... De innebærer en ny hårfarge, etter 25 år med bleking av håret.

Saken fortsetter under bildet!

HÅRFIN FORVANDLING: Charlotte Elveland på Jan Thomas Studio farget Toves hår i en ny nyanse, etter 25 år med bleking. Foto: Espen Solli/Se og Hør
HÅRFIN FORVANDLING: Charlotte Elveland på Jan Thomas Studio farget Toves hår i en ny nyanse, etter 25 år med bleking. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Jeg har lyst til å gi deg en varmere blondfarge, «strawberry blond». Vi skal beholde mye av lengden, men fronten klippes opp. Og så blir det volum! Ikke noe dille-dall. Heller Kate Moss som har vært på fest og går rett på kontoret dagen etter, sier kjendisstylisten.

– Herregud, nå ble jeg letta. Jeg kjente pulsen gikk ned. Fantastisk! sier Tone og puster lettet ut.

Teamet på Jan Thomas Studio starter fargebehandlingen, som gjøres i flere omganger.

– Jeg var livredd for at jeg skulle komme inn her og få pannelugg og kort hår. Jeg ble veldig beroliget da jeg møtte Jan Thomas. Jeg har vært blond stort sett de siste 25 årene. Så dette blir en ny vei for meg. Jeg har aldri hatt den fargen og klippen før. Håret mitt var jo gult! Det er jo ikke pent, erkjenner Tove.

BLIKK FOR DETALJER: Brynene blir farget og formet mens hårfargen virker.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
BLIKK FOR DETALJER: Brynene blir farget og formet mens hårfargen virker. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Håret klippes, før Toves bryn får en oppgradering. Så legges det legges profesjonell sminke. Til slutt forlenges håret med et avtagbart løshår, som gir lange, bølgende lokker. Antrekket består av en lekker dress og spisse designsko.

Se forvandlingen fra start til slutt øverst i saken!

– Dette har vært kjempegøy. Jeg tror alle trenger en liten dose Jan Thomas i livet sitt. Så dette angrer jeg ikke på! smiler Tone når makeoveren er komplett.

– Jeg skal aldri, aldri, aldri bleke håret mitt igjen, fastslår hun.

– Det er jeg glad for! For som jeg sier, en hårfarge kan gjøre deg 5–10 år yngre, eller det motsatte. Og den varme, blonde fargen har tryllet med både huden og øynene dine, sier Jan Thomas og gir Tone en god klem.

EKSPERTHJELP: – Jeg hadde aldri turt å gå ut og kjøpe dette antrekket selv. Dette har vært kjempegøy, sier Tove til Jan Thomas. Foto: Espen Solli/Se og Hør
EKSPERTHJELP: – Jeg hadde aldri turt å gå ut og kjøpe dette antrekket selv. Dette har vært kjempegøy, sier Tove til Jan Thomas. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Selv oppsummerer hun dagen på denne måten:

– Jeg har blitt pusha litt ut av komfortsonen. Jeg er veldig fornøyd med hårfargen. Jeg kommer aldri til å gå i «blekefella» igjen. Det har jeg lovet Jan Thomas og det løftet kommer jeg til å holde, forsikrer Tone, som gleder seg til å møte kollegaen sin igjen.

– Jeg får kle meg litt ekstra fint på jobb i morgen. Og så skal hun få en ekstra god klem!

FLOTT FORRETNINGSKVINNE: Tove blir kledd opp i dress fra Tiger of Sweden, topp fra by Malene Birger og sko fra Jimmy Choo.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
FLOTT FORRETNINGSKVINNE: Tove blir kledd opp i dress fra Tiger of Sweden, topp fra by Malene Birger og sko fra Jimmy Choo. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Les hele reportasjen og se alle bildene i ukens Se og Hør Extra – i salg nå!

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

LES MER: Veronica (30) kjempet mot tårene da hun fikk se sitt nye utseende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer