Tommys bryllup ble avlyst

- Vi møtte på mange utfordringer som vi ikke klarte å håndtere, sier Tommy Fredvang.

BARE ØYNE FOR RAKEL: Tommy Fredvang åpner seg opp om sin store kjærlighet, men nå har han bare tid til «Skal vi danse»-partner Rakel. Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures
BARE ØYNE FOR RAKEL: Tommy Fredvang åpner seg opp om sin store kjærlighet, men nå har han bare tid til «Skal vi danse»-partner Rakel. Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures Vis mer
SEHER.NO: Tommy Fredvang (28) har blitt et kjent ansikt i Norge gjennom sin deltakelse i «X factor» og nå i «Skal vi danse» på TV 2. Det du kanskje ikke visste, er at Fredvang for noen år siden var forlovet og skulle gifte seg. Bryllupet skulle holdes i juli 2008, men da Tommy flyttet hjem fra Liverpool, der han gikk på Liverpool Institute for Performing Arts, fikk forholdet seg en knekk og forlovelsen ble brutt.

- Vi møtte på mange utfordringer som vi ikke klarte å håndtere. Dette resulterte i at vi begynte å gli mer og mer fra hverandre. Til slutt måtte vi innse at det var best å gå hver vår vei, sier Tommy til Her og Nå.

Han sier han fortsatt er god venn med sin tidligere forlovede, og hevder at over halvparten av sangene på hans kommende album «From Now On», handler om den følelsesmessige reisen mellom de to.

- Jeg befant meg plutselig i et forhold jeg trodde bare eksisterte på film. Jeg har aldri vært så glad i et annet menneske, og til tider tenker jeg at det skal godt gjøre å oppleve noe sånt igjen, mimrer Tommy til Her og Nå om den beste perioden av forholdet.

Under «X Factor» i fjor ble Tommy raskt omtalt som «damenes favoritt». Men mange kvinnelige fans til tross, fortsatt er han en singel mann.

- Det er bare en dame i mitt liv nå, og det er Rakel (dansepartneren red. anm.). Nei da, men jeg har ikke tid til det nå vet du, jeg danser, danser, danser og danser jo. Dansen er min kjærlighet om dagen, uttalte Fredvang til Seher.no i forrige uke.

På spørsmål om han savner en kjæreste, sa han:

- Joa, man gjør jo det. Vi får se når dette roer seg, det kan være savnet kommer opp i større grad da. Akkurat nå har jeg ikke tid til å savne kjæreste, jeg har nok med å holde meg på beina, sier han om deltakelsen i «Skal vi danse».

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Tommy har ikke tid til kjæreste