Tommy Tee er forlovet

«The Voice»-mentoren gifter seg med den halvt meksikanske skjønnheten Sylvia Vavik.

AKTUELL: I disse dager er Tommy Tee å se på TV 2, hvor han er mentor i musikkprogrammet «The Voice» sammen med Sondre Lerche, Lene Nystrøm og Espen Lind. Foto: NTB scanpix
AKTUELL: I disse dager er Tommy Tee å se på TV 2, hvor han er mentor i musikkprogrammet «The Voice» sammen med Sondre Lerche, Lene Nystrøm og Espen Lind. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tommy Flåten (41), bedre kjent som hip hop-legenden Tommy Tee, har fått ring på fingeren.

41-åringen og den halvt meksikanske skjønnheten Sylvia Vavik (33) har vært sammen i flere år, og det var den kommende bruden som selv annonserte forlovelsen torsdag via det sosiale nettstedet Facebook.

«Vi er nyforlovet!!!!! Jeg elsker Tommy!!!! Og Tommy elsker meg!!! Ekte kjærlighet eksisterer virkelig!!!!», skrev Sylvia til bilder av paret og forlovelsesringene.

Tommy Tee er i disse dager aktuell i TV 2-programmet «The Voice», hvor han er mentor for håpefulle artister, side om side med Lene Nystrøm (39), Sondre Lerche (31) og Espen Lind (42).

Sylvia på sin side er tidligere modell, og tok ifølge Side2 sølvmedalje da «Miss Latina 2007» for første gang ble avholdt i Norge. Ifølge Facebook-siden hennes er hun født i Texas i USA, og jobber som kjøkkensjef på Sta. Katarinahjemmet på Majorstuen i Oslo.

Blant gratulantene på det sosiale nettstedet er Tommy Tees hip hop-kolleger Gunnar Greve Pettersen (31) og Martin «Don Martin» Raknerud (34).

- Vi har ingen kommentar, sier Tommy Tee via hans management ved Gilbert Lunde til Seoghør.no. 

Fredager kan du se Tommy Tee og de tre andre mentorene i «The Voice» på TV 2.

LES OGSÅ: Anita Skorgan er forelsket
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer