GIR GAVE TIL FANSEN: - Som takk for støtten og engasjementet ønsker jeg å gi noe tilbake. Og det mest naturlige er å gi noe tilbake i form av musikk. Jeg håper dette viser litt av hvor takknemlig jeg er, forteller Tommy Fredvang til Seher.no. Foto: Stella Pictures
GIR GAVE TIL FANSEN: - Som takk for støtten og engasjementet ønsker jeg å gi noe tilbake. Og det mest naturlige er å gi noe tilbake i form av musikk. Jeg håper dette viser litt av hvor takknemlig jeg er, forteller Tommy Fredvang til Seher.no. Foto: Stella PicturesVis mer

Tommy takker for støtten

- Det mest naturlige er å gi noe tilbake i form av musikk...

SEHER.NO: Fem deltagere står igjen i årets "X Factor" på TV 2. En av dem Tommy Fredvang, som har imponert både seere og dommere gjennom hele programmet. Nå har Stavanger-gutten bestemt seg for å gi noe tilbake til fans over hele landet.

Sammen med kameraten Stian, driver Tommy sitt eget studio. Der spilte "X Factor"-finalisten også inn sitt første album, "From Now On" - før han ble med i den tøffe konkurransen på TV 2.

Nå gir han bort en av låtene gratis på sin egen hjemmeside.

- Albumet gjenspeiler de siste fem årene av mitt liv. Jeg har sluppet noen av låtene på hjemmesiden min og sist uke la jeg ut 20 sekunder fra tre låter - og ga folk muligheten til å stemme fram den jeg skulle legge ut fullversjonen av. Responsen var helt fantastisk, og det var en sang som heter "Small Steps" som gikk av med seieren, forteller Fredvang til Seher.no.

Dermed har alle som vil muligheten til å laste ned sangen helt gratis. Men man har i så fall ikke god tid. Låta vil nemlig bare ligge ute for nedlasting torsdag og fredag denne uka.

- Som takk for støtten og engasjementet ønsker jeg å gi noe tilbake. Og det mest naturlige er å gi noe tilbake i form av musikk. Jeg håper dette viser litt av hvor takknemlig jeg er.

Førstkommende fredag er det klart for en ny runde av "X Factor".

Før den forrige delfinalen slet Tommy voldsomt i forberedelsene etter at han mistet stemmen. Nå er han imidlertid "fit for fight".

- Endelig er stemmen på plass igjen, og jeg ser virkelig frem til fredagens sending. Denne gangen skal jeg ta fram kassegitaren og tolke "Wonderwall" av Oasis. Målet blir å fange sårheten som ligger i låta, forteller Tommy Fredvang til Seher.no.

"X Factor" ser du på TV 2 fredager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trodde ikke det skulle skje igjen