TIL AFRIKA: Tommy Steine tar med seg hele familien når han skal gjøre veldedighetsarbeid i Zimbabwe. Foto: Stella Pictures
TIL AFRIKA: Tommy Steine tar med seg hele familien når han skal gjøre veldedighetsarbeid i Zimbabwe. Foto: Stella PicturesVis mer

Tommy Steine tar med seg familien til Afrika

Skal jobbe med veldedighet i Zimbabwe.

SEOGHØR.NO: Tommy Steine (43) har et glødende engasjement for veldedighet. Nå har han og samboer Linda Karlsen (42) bestemt seg for å bruke ferien til ta med barna til Afrika for å jobbe for den lille hjelpeorganisasjonen Sabona.

I mars neste år reiser de nedover. Fra sitt første ekteskap har Tommy sønnene Sondre (19) og Marius (16). Sammen med Linda har han Eirik (15) og Hedda (11).

- Jeg ringte Sabonas ildsjel, Ynghild, og fortalte at vi ville reise til Afrika. Hun svarte at det ville være fantastisk, men at de ikke kunne betale flybilletter for oss. De bruker alle pengene til hjelpearbeidet. Da jeg svarte at vi skulle betale våre billetter selv, begynte Ynghild å gråte, forteller Tommy.

I dag har Tommy fire fadderbarn, blant annet i Zimbabwe, og bruker mye tid for å hjelpe den lille organisasjonen. Han er ildsjelen bak et veldedighetsball på Bristol hotell søndag 28. oktober.

- Det blir et supert lag av artister og komikere som stiller opp gratis til inntekt for Sabona. Det er fortsatt billetter igjen, og vi håper å fylle salen og samle inn mest mulig midler, sier Steine.
 
Han mener at vi alle bør bidra med en slant til hjelpearbeid:

- Alle mennesker er opptatt av seg og sine, det ligger i vår natur. Men de fleste av oss i Norge klarer å avse 100 kroner hver måned. Det hjelper noe vanvittig i Afrika. Husk at vi som bor i Norge er alle Lotto-vinnere!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir ferienaboer i Tyrkia