AVHØRES: Tommy Steine risikerer bot hvis det viser seg at han har hatt en hastighet på mer enn fem knop 150 meter fra land. Foto: SCANPIX
AVHØRES: Tommy Steine risikerer bot hvis det viser seg at han har hatt en hastighet på mer enn fem knop 150 meter fra land. Foto: SCANPIXVis mer

Tommy Steine må i avhør

Den flaue komikeren snakker ut om ulykken.

SEHER.NO: - Det første jeg tenkte der jeg sto var: Herregud, så pinlig. Hvordan skal jeg komme meg til havna i Halden? Der står det 27 mennesker og venter på meg.

Komiker Tommy Steine (37) var onsdag morgen bare ute og prøvekjørte en cabincruiser verdt 1,1 millioner da det gikk galt.

I Dagbladet prater han ut om den mye omtalte ulykken, og sier at han var på vei til TV-opptak for TV 2 i Halden da han fikk problemer med båtens styringsmekanisme.

Dermed bar det rett på land mellom Filtvet fyr og Södra Cell i Hurum!

- Jeg måtte på jobb. Jeg sikret båten slik at den ikke skulle skli ut i vannet, før jeg bare iført truse hoppet i sjøen, kom meg på land, fikk praiet en taxi og var bare 23 minutter for sein til jobb, sier han.

- Iført bukse og ingen truse, legger han til.

Reidar Foss, lensmann i Hurum, sier at han i løpet av 14 dager vil kalle Steine inn til avhør. Viser det seg at han har hatt en hastighet på mer enn fem knop 150 meter fra land vil han bli forelagt et forenklet forelegg på 1500.

På spørsmål fra avisa om hvor fort han kjørte, sier Tommy at han sannsynligvis kjørte fortere enn fem knop.