«Skal vi danse» 2017:

Tommy Steine er ute av «Skal vi danse»

Lørdag kveld måtte årets første deltaker forlate TV 2-konkurransen.

UTE AV DANSEN: Tommy Steine og Alexandra Kakurina var det første paret som røk ut av høstens «Skal vi danse»-sesong. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
UTE AV DANSEN: Tommy Steine og Alexandra Kakurina var det første paret som røk ut av høstens «Skal vi danse»-sesong. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Seoghør.no): Forrige lørdag kunne kjendisdeltakerne i «Skal vi danse» svinge seg på parketten uten å være redde for å ryke ut av programmet.

Denne kvelden ble det imidlertid andre boller, og årets første dansepar ble stemt ut av dansekonkurransen.

Etter at dommerne hadde gitt sine poeng og seerne hadde stemt på sine favoritter, ble det klart at det var komiker Tommy Steine (48) og dansepartner Alexandra Kakurina (34) som måtte forlate parketten etter sin dans.

- Det føles helt jævlig, sier Steine fra parketten.

SAMARBEIDET OVER: Tommy Steine og Alexandra Kakurina er skuffet over at de ikke får danset mer sammen. Foto: Tor Lindseth
SAMARBEIDET OVER: Tommy Steine og Alexandra Kakurina er skuffet over at de ikke får danset mer sammen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Til Seoghør.no forteller Steine at det er dritkjipt å ryke ut, og at han hadde ønsket å få danse videre allerede i morgen.

- Slik blei det ikke, så da får vi danse på egenhånd. Det er en konkurranse med 12 par, også er det 11 andre par som danset bedre enn oss, forklarer han.

Kakurina legger ikke skjul på at hun er stolt over hva de har fått til sammen, og trekker fram at de har fått gode tilbakemeldinger fra dommerne. Tommy Steine forsikrer at han ikke blir liggende på latsiden selv om han er første deltaker ut.

- Da får jeg heller bruke høsten på jobbene jeg har satt på vent. Selv om jeg helst skulle danset mye lenger med Alexandra.

Første tier

Under kveldens sending fikk «Skam»-skuespilleren Cengiz Al sesongens første ti-poenger, og han fikk ikke bare én tier, men to, sammen med sin dansepartner Mai Benedikte Mentzoni.

Dommerne Merete Lingjærde og Tore Petterson ga skuespilleren, som er danser privat, toppscore for sin tango. Likevel er ikke Cengiz helt fornøyd med toppscore fra «bare» to av dommerne.

- Målet er jo å få det fra de andre dommerne også, sier han til Seoghør.no.

- Vi får se på Trine og Egor om de finner frem tieren senere i sesongen. Det er et stort mål fra meg. Da får jeg bekreftet at jeg har gjort en god jobb.

Saken fortsetter under bildene.

IMPONERTE: Cengiz Al og Mai Mentzoni hanket inn sesongens første tier i «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
IMPONERTE: Cengiz Al og Mai Mentzoni hanket inn sesongens første tier i «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer
TI: Cengis og hans dansepartner Mai fikk sesongens første tier. Foto: Thomas Reisæter/ Tv2
TI: Cengis og hans dansepartner Mai fikk sesongens første tier. Foto: Thomas Reisæter/ Tv2 Vis mer

Til tross for at Cengiz er danser fra før, tærer all treningen på han også.

- Tidligere i dag fikk jeg knekt opp nakken min, og det var skikkelig deilig. Jeg tenker at jeg er ung, men man må ta vare på kroppen, sier han og legger til at de trener mye hver dag.

Likevel var det Grunde Myhrer og hans partner Ewa Trela som stakk av med flest poeng fra dommerne. De kapret nemlig tiere fra både Merete Lingjærde, Egor Filipenko og Tore Petterson.

Etter de to første sendingene var det derfor Grunde og Ewa som lå øverst på poenglista etter at dommerene hadde delt ut sine poeng.

HELT I TOPPSJIKTET: Grunde Myhrer og Ewa Trela har imponert stort i begge dansenumrene sine hittil i sesongen. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
HELT I TOPPSJIKTET: Grunde Myhrer og Ewa Trela har imponert stort i begge dansenumrene sine hittil i sesongen. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

Imponerte i debuten

Når kjendisene inntar parketten for første gang i «Skal vi danse», har de og dansepartnerne deres bare trent sammen i noen ganske få uker. Nervene er gjerne i helspenn, og dansetrinnene sitter ikke alltid helt som de skal.

Under premieren forrige helg, var det imidlertid flere av parene som imponerte på dansegulvet.

«Bloggerne»-profil Marna Haugen Burøe (36), som steppet inn for bloggkollega Anna Rasmussen (21) temmelig kort varsel, var blant dem som fikk mye skryt av dommerne.

- Det var en fantastisk debut, altså! Virkelig, sa dommer Merete Lingjærde.

- Jeg bøyer meg i støvet over den iveren hun har, skrøt dansepartner Glenn Jørgen Sandaker etter debuten, som sikret dem respektable 28 av 40 mulige poeng.

Også den populære «Paradise Hotel»-deltakeren Grunde Myhrer (20), ishockeyprofil Erik Follestad Johansen (28), tidligere «Idol»-vinner Jorun Stiansen (33) og «Skam»-skuespiller Cengiz Al (19) var blant dem som gjorde det skarpt i dansedebuten: Samtlige fikk over 30 av 40 mulige poeng.

- Det var utrolig gøy! Kjempegøy å få så gode tilbakemeldinger og så høy poengsum. Jeg har jobbet hardt for det, men det å skulle klare det på første forsøk er ikke alltid like lett, sa Myhrer til Seoghør.no etter den vellykkede debuten.

LES OGSÅ: Gleder seg til å ha ektemannen hjemme igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer