Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpixVis mer

Tommy Sharif er løslatt

Dekkongen og lillebroren var siktet for henholdsvis grov bo-unndragelse og heleri.

SEOGHØR.NO: Tirsdag kom nyheten om at forretningsmannen Tommy Sharif (39) var siktet for grov unndragelse og arrestert av politiet.

- Han ble pågrepet i ni-tiden i Oslo, og er nå inne til avhør. Tommy Sharif er siktet for grov bo-unndragelse, som har en strafferamme på seks års fengselsstraff, sa Bjørn Ivar Thune, leder for økoteamet i Romerike politidistrikt, til DN.no.

Politiet gjennomsøkte i går blant annet Sharifs hjem, samt lillebrorens firma på Alnabru, Sharif AS, hvor de beslagla «mye penger». Dette resulterte i at dekkongens bror ble pågrepet og siktet for heleri, melder VG.

Onsdag kveld ble han løslatt.

– Det er som ventet. Han har forklart seg. Siktelsen er lite alvorlig og det var ikke nødvendig å pågripe ham, sier Sharifs advokat, John Christian Elden, til avisa.

Politiadvokat, Tonje Taylor, i Romerike politidistrikt bekrefter overfor VG at også broren hans er løslatt.

FORSVARER: Det er den profilerte forsvarsadvokaten John Christian Elden som er Tommy Sharifs forsvarer i saken.  Foto: NTB scanpix
FORSVARER: Det er den profilerte forsvarsadvokaten John Christian Elden som er Tommy Sharifs forsvarer i saken. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Ble kvalm av dronningens Chanel-parfyme