- Jeg fikk en voldsom reaksjon da jeg kom hjem. Først og fremst på grunn av den situasjonen jeg hadde levd under de siste to tiårene, jeg savnet både «Farmen» og Sauøy. Da jeg kom hjem hadde jeg ingenting, sier en svært åpenhjertig Tommy Rodahl t Foto: TV 2
- Jeg fikk en voldsom reaksjon da jeg kom hjem. Først og fremst på grunn av den situasjonen jeg hadde levd under de siste to tiårene, jeg savnet både «Farmen» og Sauøy. Da jeg kom hjem hadde jeg ingenting, sier en svært åpenhjertig Tommy Rodahl t Foto: TV 2 Vis mer

Tommy fikk det tungt etter Farmen

«Farmen»-Tommy snakker ut om den tunge tiden.

Publisert
SEHER.NO: - Det var nærmest som en sorgreaksjon, sier Tommy Rodahl (47), som er en av 14 deltagere som i vår er med og kjemper en tøff kamp om tilværelsen i «Farmen» på TV 2.

Opprinnelig takket Rodahl nei til å bli med i programmet, men da en annen deltager trakk seg på grunn av en skade, ble han på ny spurt om å delta. Denne gangen takket han ja.

Da Tommy og kona Heidi var i midten av 20-årene valgte de å flytte til Sauøy utenfor Frøya i Sør-Trøndelag. Der bodde de i mange år, sammen med stort sett fire andre innbyggere - deriblant sine to barn.

Mens Rodahl var fullt opptatt med TV-innspilling var familien hans opptatt med helt andre ting. Kona og barna var nemlig da i full gang med å flytte til Frøya. Da Tommy kom hjem, startet en helt ny tilværelse på et helt nytt sted. Det ble tøft å bære.


- Jeg fikk en voldsom reaksjon da jeg kom hjem. Først og fremst på grunn av den situasjonen jeg hadde levd under de siste to tiårene, jeg savnet både «Farmen» og Sauøy. Da jeg kom hjem hadde jeg ingenting, jeg måtte skaffe meg inntekt - mens alt var veldig stille. Jeg fikk en voldsom rastløshet og ville gjøre noe hele tiden, forteller Tommy, som dermed hadde et problem.

- Problemet var at jeg ikke hadde noe å gjøre, sier han åpenhjertig til Seher.no.

Årsaken til at Rodahl og familien valgte å flytte til Frøya var at datteren Monica skulle begynne på videregående skole. Ifølge 47-åringen selv var det av hensyn til sønnen Josteins sosiale liv at de måtte komme seg vekk fra Sauøy, der de hadde livnært seg av landbruk og reiseliv, som innbeffattet to utleieleiligheter, samt arrangert guiding i området.

Knekken han fikk etter «Farmen» førte til at Rodahl ikke så noen annen utvei enn å oppsøke psykologen.

- Jeg brukte psykolog aktivt, og hadde det tungt helt fram til jul - i cirka to måneder, sier 47-åringen, som ved avreisen til «Farmen»-gården var svært preget.

- Hele livssituasjonen min ble kastet rundt. Jeg forlot livet mitt på 48 timer. Senere kom jeg tilbake til et helt nytt liv, der hele den tilværelsen jeg følte meg trygg på var borte, forteller Tommy Rodahl, som nå livnærer seg som frilansjournalist, til Seher.no.

Lørdag ble det klart at Bjørnar Skogstad (58) var den første som denne våren måtte forlate «Farmen»-gården.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV 2 ransaker «Farmen»-deltagerne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer