Anna Rasmussen:

Tømmer Instagram-kontoen

La ned bloggen og tømmer Instagram-kontoen på samme dag.

GIR SEG: Anna Rasmussen annonserte sent i går kveld at hun gir seg med bloggingen. Det har hun imidlertid også gjort før. Foto: NTB Scanpix.
GIR SEG: Anna Rasmussen annonserte sent i går kveld at hun gir seg med bloggingen. Det har hun imidlertid også gjort før. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Bloggeren Anna Rasmussen (21) skrev i natt et innlegg på sin blogg «Mamma til Michelle» hvor hun annonserer at hun gir seg med bloggingen.

I blogginnlegget, som har fått tittelen «Jeg gir meg på topp», skriver Anna blant annet at hun har fått nok og ikke orker mer.

Det er imidlertid ikke første gang Rasmussen gir seg med blogg. Tilbake i 2015 la Anna Rasmussen opp bloggen, men kort tid etter kom nettstedet tilbake i ny drakt.

Også i april annonserte hun at hun skulle ta en pause fra bloggen, men startet opp igjen en knapp uke senere.

har imidlertid også den populære bloggeren slettet samtlige bilder på sin Instagram-konto som i skrivende stund har over 300 000 følgere.

Mandag lanserer hun sin bok «Naken», og hun annonserer også at hun fortsatt blir å se i TV-programmet «Bloggerne» på TV 2 Livsstil utover høsten.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Rasmussen.

- Har virket ganske sliten

Mye kan tyde på at Anna Rasmussen har hatt en svært tøff høst. Tidligere i høst trakk hun seg nemlig fra «Skal vi Danse» etter at hun hadde flyttet hele familien til Oslo for å delta. Kort tid etter avlyste hun også bryllupet med forloveden Jan Lossius (23).

Tidligere bloggredaktør i Aller, Ingeborg Heldal, mener slettingen av Instagram-bildene kan tyde på at hun mener alvor om å slutte med bloggingen denne gangen.

- Anna har jo truet med dette tidligere, for så å komme tilbake. Men siden hun har lukket Instagram-kontoen kan det jo hende hun mener alvor denne gangen.

Ingeborg mener det vil være lurt av Anna å ta en pause fra offentligheten.

REDD: Da blogger Anna Rasmussen var på Camp Senkveld, var det ikke alt som var like enkelt. Her bryter hun sammen i gråt, før hun må ta fatt på en utfordring sammen med resten av laget sitt. Video: TV 2 Vis mer

- Å leve så til de grader i offentligheten som Anna Rasmussen har valgt å gjøre de siste årene, er uten tvil en påkjenning, og jeg synes Anna har virket ganske sliten i det siste, sier den tidligere bloggredaktøren og legger til:

- Alt hun gjør blir målt og kommentert, og hun har også taklet kritikk ganske dårlig. Klart det blir slitsomt å være Norges mest leste blogger da! Uansett om denne pausen er permanent eller ikke, håper jeg Anna tar et langt avbrekk fra offentligheten for sin egen del. Det tror jeg hun vil ha veldig godt av. Jeg ønsker henne lykke til.

Drama i «Bloggerne»

Annonseringen kommer etter en dramatisk episode av «Bloggerne» i går kveld.

I gårsdagens avsnitt ble det nemlig vist opptak fra da den årlige bloggprisen til magasinet Vixen ble arrangert 19. januar på Grand Hotell i Oslo. Her var det bloggeren Sophie Elise som kan sies å ha vært den store vinneren.

Bloggere som smilte foran presseveggen tidligere på kvelden, var bitre og sure da kvelden var ved veis ende.

Spesielt kan det sies om Anna og livsstilsblogger Espen Hilton.

Skuffet over nederlaget

Begge toppbloggerne hadde håpet på priser under utdelingen. De måtte imidlertid dra hjem tomhendt, noe som fikk begge til å reagere.

Hilton mente på sin side at han burde vunnet prisen for «Årets stjerneskudd», og argumenterte med at boka hans «Selife» har reddet livene til enkelte av leserne. Det samme kunne han ikke si om personen som faktisk stakk av med prisen. «Det er ikke for å være bitter, altså» understreket han.

INTRIGER: Da Vixen Blog Awards ble arrangert i januar, var flere av bloggerne misfornøyd med å ikke hente hjem priser. Det førte til surmuling. Video: TV 2 Vis mer

Rasmussen hadde også håpet på å kunne returnere til Sørlandet med priser i bagasjen. På vei tilbake til hotellrommet sitt forteller hun til en venninne at kvelden ikke gikk som hun hadde håpet.

– Faen i helvete, altså. Jeg er så skuffa. Jeg vet hvor mange stemmer jeg har fått. Bare vent til du hører Jan, han kommer til å klikke, sier hun i klippet, like før hun ringer samboeren Jan Lossius for å fortelle om kveldens nederlag.

I telefonsamtalen forklarer hun hvor skuffet hun er, og Jan sier seg enig og prøver å støtte kjæresten. Så sier han at han er lettet over at ikke Espen Hilton vant.

– Helt enig, han er en fiasko, svarer Anna.

Se og Hør lyktes ikke å få en kommentar fra verken Anna Rasmussen eller Espen Hilton i går kveld.

LES OGSÅ: «Mamma til Michelle» flyttet etter trusler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer