Anna Rasmussen:

Tømmer Instagram-kontoen

La ned bloggen og tømmer Instagram-kontoen på samme dag.

GIR SEG: Anna Rasmussen annonserte sent i går kveld at hun gir seg med bloggingen. Det har hun imidlertid også gjort før. Foto: NTB Scanpix.
GIR SEG: Anna Rasmussen annonserte sent i går kveld at hun gir seg med bloggingen. Det har hun imidlertid også gjort før. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Bloggeren Anna Rasmussen (21) skrev i natt et innlegg på sin blogg «Mamma til Michelle» hvor hun annonserer at hun gir seg med bloggingen.

I blogginnlegget, som har fått tittelen «Jeg gir meg på topp», skriver Anna blant annet at hun har fått nok og ikke orker mer.

Det er imidlertid ikke første gang Rasmussen gir seg med blogg. Tilbake i 2015 la Anna Rasmussen opp bloggen, men kort tid etter kom nettstedet tilbake i ny drakt.

Også i april annonserte hun at hun skulle ta en pause fra bloggen, men startet opp igjen en knapp uke senere.

har imidlertid også den populære bloggeren slettet samtlige bilder på sin Instagram-konto som i skrivende stund har over 300 000 følgere.

Mandag lanserer hun sin bok «Naken», og hun annonserer også at hun fortsatt blir å se i TV-programmet «Bloggerne» på TV 2 Livsstil utover høsten.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Rasmussen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer