TomKats millionfest

Tom Cruise gir Katie alt hun peker på til bryllupet.

BRUKER PENGER: Tom Cruise ser ikke på prislappen når han planlegger bryllup for seg og Katie Holmes. Foto: AP
BRUKER PENGER: Tom Cruise ser ikke på prislappen når han planlegger bryllup for seg og Katie Holmes. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

That's amore!


Etter at paret bestemte seg for å ha festen i Italia, har Tom Cruise (44) droppet alle ideer om et enkelt bryllup kun for den nærmeste familien.


De celebre gjestene vil bli fløyet til et hemmelig sted - som ifølge ryktene er George Clooneys hus ved Como-sjøen - der festen vil vare i fire dager.


Og i likhet med flere av gjestene er også piloten selvfølgelig en filmstjerne: Ifølge avisen Daily Express har Toms scientologikollega John Travolta (52) tatt på seg pilotlua for sin gode venn.


"Pulp Fiction"- stjernen vil fly opptil 150 av gjestene i sitt private jetfly.


Når Tom og Katie (27) gifter seg den 18. november  vil de ha familien med seg til alteret. Både Toms to adoptivbarn og Katies søstre vil få jobb som brudepiker. 


Og etter at brudeparet har sagt ja i spesialdesignede klær fra Armani, vil gjestene bli servert  tradisjonelle italienske retter fra gourmetkokken Alfredo Tomaselli.


Paret skal ha falt for maten hans under et tidligere besøk i Roma.


Og den eksklusive maten vil bli nytt på passende servise: Til toppbordet har Cruise bestilt sølvtøy fra juvelbutikken Buccellati - til 12 000 kroner pr person!


- Så fort de bestemte seg for et stort bryllup, gikk Tom inn i Top Gun-modus. Katie er strålende fornøyd med hans kreativitet og er så glad over å kunne planlegge bryllupet sammen med ham, sier en kilde til den engelske avisen.


Cruise holder imidlertid kortene tett til brystet når det gjelder bryllupsreisen, det blir neppe en pakketur til Kanariøyene.


Et amerikansk blad hevder paret vil dra tilbake til Le Taha's Private Island and Spa på Tahiti, som de besøkte med Toms adoptivbarn i mars.


Andre medier har rapportert at Toms scientologi-venner har lånt ham en yacht til 12 millioner kroner med mannskap, slik at paret kan farte rundt på havet uforstyrret.


Nå venter verden spent på hva neste kjendispar ut kan finne på for å toppe dette...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer