TomKat venter babygutt?

Hollywood-paret Tom Cruise og Katie Holmes skal han sendt en venn i butikken for å finne barneseng...

NY BABY?: Katie Holmes og Tom Cruise er lykkelige foreldre til lille Suri, som fyller ett år neste måned. Nå ryktes det om en ny baby for TomKat... Foto: AP
NY BABY?: Katie Holmes og Tom Cruise er lykkelige foreldre til lille Suri, som fyller ett år neste måned. Nå ryktes det om en ny baby for TomKat... Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 Nytt barn på vei?

SEHER.NO: En venn av superparet Tom Cruise (44) og Katie Holmes (28) har vært i en barnebutikk i Hollywood og sett etter barneseng.


- Vi vil være forberedt på en babygutt, skal personen som handlet for TomKat ha sagt, i følge contactmusic.com.


Parets venn bestilte designutstyr til et barnerom, og ba om at alt skulle være ferdig innen 15. april, bare tre dager før TomKats datter Suri fyller ett år.

Designet var blått, med blant annet en blå og hvit spesiallagd barneseng. Det hele skal ha kostet nærmere 300 000 kroner, skriver nettstedet.


I februar uttalte "Dawson's Creek"- stjernen Katie Holmes i bladet Harper's Bazaar at hun stortrives som mor og at hun ønsker seg flere barn. Nå kan det se ut til at drømmen går i oppfyllelse... 


- Jeg har en ektemann og et barn jeg forguder. Jeg har virkelig kost meg tiden jeg har hatt sammen med Suri, sa hun til bladet.


LES MER: Her er mr. og mrs. Cruise

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer