TomKat gifter seg lørdag

Tom og Katie har ankommet Roma - og lørdag blir det bryllup!

KJOLEN: Det er Armani som står bak Katies brudekjole. Her ankommer den hotellet. Foto: AP/Scanpix
KJOLEN: Det er Armani som står bak Katies brudekjole. Her ankommer den hotellet. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tom Cruise og Katie Holmes har ankommet Roma - for å legge siste hånd på verket. De landet i privat jetfly på Ciampino flyplass utenfor Roma i gårm ifølge People.com.

Hollywood-stjernene ble deretter fraktet i limousin til eksklusive Hotel Hassler i Roma sentrum - med full politieskorte. Vel fremme ved hotellet ventet flere hundre fans for å få et glimt av de to.

Bryllupet skal stå lørdag, på et vakkert slott fra 1700-tallet. At paret velger Roma for sitt bryllup er kanskje ikke så rart. Det var her de for første gang viste seg sammen som et par. Romansen slo ned som en bombe i Hollywood, og siden har Tom Cruise virkelig understreket sin kjærlighet ved å oppføre seg som en "forelsket guttunge".

I løpet av de nærmeste dagene vil det bli flydd inn mange berømtheter. Alle vil ha med seg festen til 70 millioner kroner!

Blant de selvskrevne gjestene er hans gode venninne Oprah Winfrey og hans scientologi-kjenning John Travolta. "Grease"-helten er dessuten pilot og skal ha fått i oppdrag å frakte Hollywood-fiffen til Roma i sin private Boeing-jet!

Det går nå rykter om at operasangeren Andrea Bocelli skal synge under den stjernespekkede seremonien, uten at den blinde tenoren vil bekrefte det.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer