LYKKELIGE?: Det har vært flere spekulasjoner rundt ekteskapet til superstjernene Tom Cruise og Katie Holmes den siste tiden. Jenna Elfman ler av dem. Foto: All Over Press
LYKKELIGE?: Det har vært flere spekulasjoner rundt ekteskapet til superstjernene Tom Cruise og Katie Holmes den siste tiden. Jenna Elfman ler av dem. Foto: All Over PressVis mer

TomKat er lykkelige

Jenna Elfman sier at Tom Cruise og Katie Holms ikke har problemer i ekteskapet.

SEHER.NO: Tom Cruises (44) venninne Jenna Elfman (35) slår tilbake på ryktene om at "Mission Impossible"-skuespillerens fem måneder gamle ekteskap med Katie Holmes (28) henger i en tynn tråd.

- Ærlig talt, de er lykkelige, sa Jenna Elfman til People under et arrangement i Santa Monica torsdag.

- De har et flott liv og de elsker hverandre. Av en eller annen grunn nekter media å tro det. Pressen bare må spekulere og analysere alt de foretar seg.

Mengder av blader og aviser påstår at Katie lever i et slags "fengsel- forhold" i ekteskapet, og at Tom har tvunget henne til å ta i bruk hans spirituelle tro.

Elfman, som i likhet med Tom er en scientolog, og som deltok i parets overdådige bryllup i november, forteller People at historiene bare er oppspinn.

- Det er bare tull. Forholdet deres er ikke slik i det hele tatt, sier "Dharma & Greg" som er gravid med tvillinger.

- Det er vanskelig å gi en detaljert beskrivelse av noe som egentlig er veldig enkelt. Alvorlig talt, har noen av dere en kjæreste? I så fall finner dere vel på morsomme ting sammen, snakker og deler tanker. Det er spennende, og akkurat slik er deres forhold også.

TomKat har vært i Lousiana den siste tiden mens Katie spiller inn komedien "Mad Money" med Queen Latifah og Diane Keaton.

Forrige uke feiret de ett årsdagen til datteren Suri i Los Angeles.