SMÅFORELSKET: Mary-Kate Olsen overrasket Conan O'Brian ved å erklære at hun var småforelsket i ham. Foto: All Over Press
SMÅFORELSKET: Mary-Kate Olsen overrasket Conan O'Brian ved å erklære at hun var småforelsket i ham. Foto: All Over PressVis mer

Tomatsuppe-sjekker

Mary-Kate Olsen ble sjarmert da en fremmed beundrer prøvde å sjekke henne opp med hjemmelaget tomatsuppe.

SEHER.NO: Skuespiller og milliardær Mary-Kate Olsen var gjest på Conan O'Brians talkshow, og Conan spurte henne om vanlige menn turte å sjekke henne opp. 


- Det er noen som prøver seg, men mange av dem sier de rareste ting. Her om dagen var det en fremmed som sa: Kan jeg få servere deg hjemmelaget tomatsuppe en dag?


Mary-Kate syntes den kreative sjekkereplikken fortjente et kreativt svar, så hun så på ham og sa:


- Tomatsuppe? Jeg elsker tomatsuppe, og nå er jeg gravid.


Det ble likevel aldri noen tomatsuppe-date, til tross for at hun ble sjarmert av forslaget.


Sjarmert hevdet hun også at hun var av talkshow-verten, Conan O'Brian.


- Jeg må bare si at jeg er en stor fan av deg, jeg er nesten litt småforelsket i deg, sa hun i begynnelsen av showet.


Hun avslørte også en annen liten hemmelighet. Mary-Kate, som nesten alltid blir sett med et kaffebeger i hånda, begynte å drikke kaffe som svært ung. Hvor ung ville hun ikke si, men:


- Jeg pleide å snike med meg kaffe inn i lekerommet, avslørte hun.


Mary-Kate Olsen er mest kjent for rollen i "Fullt hus". Men hun og tvillingsøsteren Ashley har spilt i svært mange filmer og serier gjennom oppveksten. Inntektene har blitt invistert lurt og søstrenes formue stiller nå i milliardklassen. 


Tvillingparet satser hardt på en skuespillerkarriere som voksne, selv om de ikke akkurat trenger inntektene.  Blant annet har de vært i kontraktsforhandling om roller i den neste James Bond filmen.


Les også: Brudd for Heroes-Hayden.