<strong>EKSTREMISTENE ER HER:</strong> Dette er båten Freewinds, hvor den religiøse ekstremistgruppen Sea Organization holder til. Foto: All Over Press
EKSTREMISTENE ER HER: Dette er båten Freewinds, hvor den religiøse ekstremistgruppen Sea Organization holder til. Foto: All Over Press Vis mer

- Tom ville sende vekk Suri

Katie Holmes skal ikke ha sett annen utvei enn skilsmisse, da Tom ville sende datteren til scientologiske ekstremister.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sist fredag ble det kjent at skuespillerparet Katie Holmes (33) og Tom Cruise (49) skal skilles.

Paret hadde angivelig kranglet i en stund om hvordan datteren Suri (6), skulle indoktrineres i den kontroversielle scientologi-kirken. Noe Tom skal ha vært lidenskapelig for.

Men Katie fikk nok, da Tom ifølge TMZ.com ville sende Suri til organisasjonen «Sea Org», en gruppe ekstreme scientologer, som holder til på båten Freewinds. 

- Der sender folk sine barn, så unge som fem år, til å bo alene på båten og bli opplært i den såkalte religionen, skriver nettstedet.


Blant annet i Tyskland, er ikke scientologi gjenkjent som en religion, men er ifølge Wikipedia en mistenkelig forretningsvirksomhet, forkledd som religion.

Tom Cruise møtte blant annet sterk motstand fra tyske myndigheter, da hun skulle spille inn filmen «Valkyrie» i München, fordi han var scientolog. 

Personellet som drifter Freewinds-båten, består angivelig bare av scientologer. Tidligere Oscar-vinner Paul Haggis var medlem av scientologi-kirken i 35 år, og forlot dem i 2009. Han kritiserte Sea Org for å ha et svært militant treningsregime.

I uker før bruddet, skal Katie Holmes fryktet at hun ble forfulgt av agenter fra scientologi-kirken. Noe de selv har benektet. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tom cruise - - Jeg mente det aldri på den måten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer