- Tom vil ha tilbake Katie innen julaften

Tom Cruise vil ha sitt gamle liv tilbake, hevder kilder.

SAVNER KATIE: Ifølge National Enquirer kan det gå mot en gjenforening av Tom Cruise og Katie Holmes Foto: All Over Press
SAVNER KATIE: Ifølge National Enquirer kan det gå mot en gjenforening av Tom Cruise og Katie Holmes Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Filmstjernen Tom Cruise (51) har gått lei av singellivet. Nå vil han ha ekskona Katie Holmes (34) tilbake.

- Tom vil ha Katie og deres gamle liv tilbake, sier en kilde til ukebladet The National Enquirer.

Det er 1,5 år siden ekteskapet mellom Tom Cruise og Katie Holmes gikk i oppløsning. Nå hevder tabloidavisa at paret kan være på vei til å gjenforenes.

TATT PÅ SENGA: Det kom som lyn fra klar himmel på Tom Cruise da hans 16 år yngre kone Katie Holmes fortalte at hun ville ut av forholdet i juni 2013. Foto: All Over Press
TATT PÅ SENGA: Det kom som lyn fra klar himmel på Tom Cruise da hans 16 år yngre kone Katie Holmes fortalte at hun ville ut av forholdet i juni 2013. Foto: All Over Press Vis mer

Ifølge en kilde har skuespilleren tenkt mye på sin ekskone den siste tiden og oppdaget at han fremdeles elsker henne og savner livet med henne og Suri.

- Det finnes ingen annen kvinne i livet hans og han vil at de tre skal bli en familie igjen, spesielt med tanke på at jul er rett rundt hjørnet, sier kilden.

BOR MED MAMMA: Suri Cruise bor sammen med moren Katie Holmes i New York. Foto: Sharpshooter Images/Splash/ All Over Press
BOR MED MAMMA: Suri Cruise bor sammen med moren Katie Holmes i New York. Foto: Sharpshooter Images/Splash/ All Over Press Vis mer

Ifølge The National Enquirer har ikke paret blitt sett sammen på over et år, men kilder av avisen hevder at de to skuespillerene ofte snakker sammen.

- Tom har konstant kontakt med Katie om Suri via telefon og mail. Det har gjort at han nå har innsett at han vil ha henne tilbake, mener kilden.

Stjernens ønske om å lappe sammen det tidligere ekteskapet skal være alt annet enn et plutselig innfall.

- Han har tenkt mye den siste tiden og har kommet frem til at Katie er den personen som står nærmest han i livet, sier kilden.

Både Tom og Katie har blitt koblet til andre stjerner etter bruddet, men ingen av forholdene ser ut til å ha vært noe alvorlig. De er begge to single.

Når paret traff hverandre i fjor for å diskutere Suris juleferie ble flammen de to i mellom tent igjen og det ene ledet til det andre, skriver National Enquirer.

- Når de treffes nå kan følelsene blusse opp igjen. Om Scientologikirken ikke hadde eksistert hadde Tom og Katie allerede blitt gjenforent, mener en kilde nær paret.

- Hvis Katie bestemmer seg for å ta han tilbake vil det bli på hennes premisser, fortsetter kilden.

BEDRE TIDER: Tom og Katie så lenge ut til å ha det perfekte forholdet. Det viste seg ikke å stemme. Foto: All Over Press
BEDRE TIDER: Tom og Katie så lenge ut til å ha det perfekte forholdet. Det viste seg ikke å stemme. Foto: All Over Press Vis mer

Den 18.november skulle paret ha feiret sin syvende bryllupsdag. Samme dag skal Katie ha sendt en hemmlig beskjed via Twitter til Tom. I twittermeldingen siterer hun den franske forfatteren Andre Maraux:

«Den virkelige kampen begynner når du må kjempe mot en del av deg selv. Fram til det punktet er alt lekende lett. Samtidig er det fra slike indre konflikter en ekte man kommer frem.»

Ifølge kilder nære paret kan den mannen være Tom.

LES OGSÅ:   - Religionen min er ikke farlig for Suri

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer