- Tom var verdens beste altmulig-ektemann

Eli Kari Gjengedal skryter av sin kjæres innsats etter kneoperasjonen. Nå ser hun frem til et liv uten krykker.

ROSER EKTEMANNEN: Eli Kari Gjengedal fikk uvurderlig hjelp og støtte fra ektemannen, Tom Saxegaard, etter at hun opererte kneet i starten av juni. Her er de to sammen på Gullruten i 2013.
ROSER EKTEMANNEN: Eli Kari Gjengedal fikk uvurderlig hjelp og støtte fra ektemannen, Tom Saxegaard, etter at hun opererte kneet i starten av juni. Her er de to sammen på Gullruten i 2013. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eli Kari Gjengedals (44) skiferie i Sierra Nevada i mars endte i knall og fall, røket korsbånd og lange måneder med skinne på høyre kne og krykker under armene.

Først tre måneder etter ulykken kunne TV 2s værsjef legge seg på operasjonsbordet på Drammen sykehus.

-  Jeg måtte bruke lang tid på å trene det opp og gjøre det klart for operasjon, forklarer Eli Kari til Se og Hør Extra.

Etter det vellykkede inngrepet 6. juni var hun klar over at det ble en ukes smertemareritt. Og da var ektemannen Tom Saxegaard (45) god å ha. Han grillet deilig mat og spilte gitar for henne hver eneste dag i den verste perioden.

- Han var både hushjelp, sykepleier, kokk og underholder. Tom var verdens beste altmulig-ektemann, legger Eli Kari rosende til om drammenseren.

Saken fortsetter under bildene.

Like etter kneoperasjonen var Eli Kari tross alt ved godt mot, og delte en sminkefri «etter narkose»-seflie med Instagram-følgerne sine.

- Alt er vel her, forsikret hun overfor Seoghør.no dengang.

Les mer om Eli Karis vei tilbake etter inngrepet i Se og Hør Extra!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer