- Tom var verdens beste altmulig-ektemann

Eli Kari Gjengedal skryter av sin kjæres innsats etter kneoperasjonen. Nå ser hun frem til et liv uten krykker.

ROSER EKTEMANNEN: Eli Kari Gjengedal fikk uvurderlig hjelp og støtte fra ektemannen, Tom Saxegaard, etter at hun opererte kneet i starten av juni. Her er de to sammen på Gullruten i 2013.
ROSER EKTEMANNEN: Eli Kari Gjengedal fikk uvurderlig hjelp og støtte fra ektemannen, Tom Saxegaard, etter at hun opererte kneet i starten av juni. Her er de to sammen på Gullruten i 2013. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eli Kari Gjengedals (44) skiferie i Sierra Nevada i mars endte i knall og fall, røket korsbånd og lange måneder med skinne på høyre kne og krykker under armene.

Først tre måneder etter ulykken kunne TV 2s værsjef legge seg på operasjonsbordet på Drammen sykehus.

-  Jeg måtte bruke lang tid på å trene det opp og gjøre det klart for operasjon, forklarer Eli Kari til Se og Hør Extra.

Etter det vellykkede inngrepet 6. juni var hun klar over at det ble en ukes smertemareritt. Og da var ektemannen Tom Saxegaard (45) god å ha. Han grillet deilig mat og spilte gitar for henne hver eneste dag i den verste perioden.

- Han var både hushjelp, sykepleier, kokk og underholder. Tom var verdens beste altmulig-ektemann, legger Eli Kari rosende til om drammenseren.

Saken fortsetter under bildene.

STADIG KRYKKER: De siste månedene har krykkene vært ELi Karis faste følgesvenn, både privat og på jobb. Nå gleder hun seg til snart å kaste krykkene.  Foto: Se og Hør/ Skjermdump TV 2
STADIG KRYKKER: De siste månedene har krykkene vært ELi Karis faste følgesvenn, både privat og på jobb. Nå gleder hun seg til snart å kaste krykkene. Foto: Se og Hør/ Skjermdump TV 2 Vis mer

Like etter kneoperasjonen var Eli Kari tross alt ved godt mot, og delte en sminkefri «etter narkose»-seflie med Instagram-følgerne sine.

- Alt er vel her, forsikret hun overfor Seoghør.no dengang.

Les mer om Eli Karis vei tilbake etter inngrepet i Se og Hør Extra!

Lar ikke krykkene hindre henne

I SALG NÅ: Les om Kurt Nilsens romantiske sommer, Celina Midelfarts private øyparadis og mye, mye mer i Se og Hør Extra! Foto: Faksimile, Se og Hør
I SALG NÅ: Les om Kurt Nilsens romantiske sommer, Celina Midelfarts private øyparadis og mye, mye mer i Se og Hør Extra! Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

En måneds tid etter operasjonen må den entusiastiske vær-profilen fortsatt støtte seg til krykkene.

I slutten av juni kunne TV-seerne se Eli Kari melde TV 2-været med hjelpemiddelet diskret under venstre arm.

- Alt går fint, og jeg er så glad for at TV 2 legger til rette for at jeg kan gå på jobb. Folk lurer på hvorfor krykka er med og hvordan det går med meg, og det er jo hyggelig, fortalte 44-åringen til Seoghør.no.

Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegaard, som har adresse i hver sin by, giftet seg i Las Vegas våren 2014.

- Jeg er kjempeforelsket i mannen min og veldig lykkelig gift, så vi får bare håpe at det varer, sa den sympatiske værsjefen til Seoghør.no etter bryllupet.

LES OGSÅ: Avslører Ashton og Milas bryllupsreise

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer