- Tom tryglet henne om å bli

Først etter at Katie Holmes hadde flyttet inn i sin nye leilighet, skjønte «Top Gun»-stjernen hva som var i ferd med å skje.

TRYGLET KATIE OM Å BLI: Tom Cruise skal ifølge People ha tryglet Katie om å komme til Island, hvor han jobber med sin nye film, da han fikk vite at hun ville ta med seg datteren Suri og forlate ham. Foto: All Over Press
TRYGLET KATIE OM Å BLI: Tom Cruise skal ifølge People ha tryglet Katie om å komme til Island, hvor han jobber med sin nye film, da han fikk vite at hun ville ta med seg datteren Suri og forlate ham. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En kilde nær Katie Holmes (33) sier til bladet People at den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen startet forberedelsene til bruddet med ektemannen Tom Cruise (50) flere uker før det ble kjent fredag.

- Hennes innerste krets har byttet ut alle mobiltelefonene siden midten av juni. Hennes tidligere bestevenner har ikke hennes nye nummer eller e-post. Hun er umulig å få tak i, sier kilden.

Samtidig skaffet Katie seg en ny leilighet i New York, noe Tom skal ha vært klar over. Men Katie skal ikke ha opplyst om hvorfor hun ikke ville bo i leiligheten paret eide sammen i New York.

- Tom trodde hun flyttet for at hun kunne kjøre inn i en underjordisk garasje. Hun sa ikke noe om bruddet fordi hun var helt i starten av arbeidet med å få flyttet sakene sine over i den nye leiligheten, sier kilden til People.

Katie - som fjernet gifteringen på Toms 50-års dag tidligere denne uken - skal ha fått hjelp av blant annet sin pappa Martin til å flytte.

Da Tom skjønte hva som foregikk, skal han desperat ha forsøkt å få Katie til å gi ham en ny sjanse og å reise til Island, hvor han spiller inn sin nyeste film «Oblivion».

- Han tryglet Katie om å bli, og ba henne om å komme til Island i et siste forsøk på å redde ekteskapet. Han visste at de hadde kranglet mye i det siste, men var sikker på at han skulle klare å overtale henne til å bli, sier kilden til People.

Kate Holmes sa i sin første kommentar etter bruddet til NY Daily News onsdag at hun «har det bra» etter at nyheten ble kjent.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skiller seg hver gang kona blir 33

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer