Tom Strømnæss avslører hemmeligheten bak 37 års ekteskap

Den sympatiske programlederen giftet seg med sitt livs kjærlighet som 22-åring.

SEOGHØR.NO: I «Åndenes makt» på TVNorge besøker Tom Strømnæss (59) og programmets klarsynte steder der overnaturlige ting angivelig finner sted.

I privatlivet holder den sympatiske programlederen seg derimot godt på jorda, sammen med kona Bente Eriksen (59).

Paret, som har vært godt og lykkelig gift i 37 år, ble smidd i hymens lenker da de begge var 22 år gamle.

Ekteparet forteller til Se og Hør Extra at de passer på å få nok kvalitetstid sammen i en travel hverdag. På spørsmål om hva som er hemmeligheten bak det bunnsolide forholdet, er det samarbeid som er nøkkelordet.

I SALG NÅ: Se bildene av Vendela Kirseboms nye luksushjem, les om Kari-Ann Grønsunds sorg for mannen og mye mer i Se og Hør Extra.  Foto: Faksimile, Se og Hør
I SALG NÅ: Se bildene av Vendela Kirseboms nye luksushjem, les om Kari-Ann Grønsunds sorg for mannen og mye mer i Se og Hør Extra. Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

- Vi har gått våre runder vi som alle andre. Men vi kjenner hverandre godt, og vi har klart å løse opp i de få flokene vi har hatt. Vi har vært flinke til å samarbeide, og har mer til felles enn vi har ulikheter, så det har gått fint, sier Tom Strømnæss til Se og Hør.

Les hele intervjuet med «Åndenes makt»-programlederen i Se og Hør Extra!

Kjærligheten og det uforklarlige

Tidligere har den spreke TVNorge-profilen fortalt om hvordan han og kona først møttes. I år er det faktisk 42 år siden de la øynene på hverandre for første gang.

- Vi møttes på Ringsaker folkehøyskole i 1973, og det var kjærlighet ved første blikk! fortalte Tom Strømnæss til Se og Hør i 2013.

Saken fortsetter under bildet.

TV-KJENDISER: Tom Strømnæss flankert av «Åndenes makt»-profilene Lilli Bendriss (t.v) og Gro Helen Tørum.  Foto: NTB scanpix
TV-KJENDISER: Tom Strømnæss flankert av «Åndenes makt»-profilene Lilli Bendriss (t.v) og Gro Helen Tørum. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om det meste altså er trygt og stabilt på hjemmefronten, har den populære «Åndenes makt»-programlederen kjent på uforklarlige fenomener i kraft av jobben han har. For et par år siden mimret han med Seoghør.no tilbake til en opplevelse på Eidsvoll i programmets første sesong.

- Det var første gangen jeg fikk nærkontakt med fenomenene selv. En lekebil, uten batteri, som begynte å spinne rundt mens jeg holdt den i hånden. Den fikk helt åpenbart energi fra en usynlig kilde, ikke batteri, det var håndfast bevis. Det var rart, sa Strømnæss til Seoghør.no den gang.

Se «Åndenes makt»-klipp nedenfor:

LES OGSÅ: Sjekk Beckhams nye tatoveringer