MIDDAG: Det var forrige måned duoen ble sett sammen på middag. Her hjelper Tom vakre Priscilla ut av bilen. Foto: NTB scanpix
MIDDAG: Det var forrige måned duoen ble sett sammen på middag. Her hjelper Tom vakre Priscilla ut av bilen. Foto: NTB scanpixVis mer

Tom Jones og Priscilla Presley:

- Tom Jones dater Priscilla Presley

Vennskapet mellom Tom Jones og Priscilla Presley har angivelig utviklet seg til noe mer.. 

(Seoghør.no): I fjor mistet den walisiske sangstjernen Tom Jones (76) sin elskede kone til kreften. Nå ett år etter tapet skal han ha funnet lykken nok en gang.

Nå dater han nemlig Elvis Presleys eks-kone Priscilla Presley (71), ifølge The Sun.

De to har vært venner i en lang periode, noe som nå skal ha utviklet seg til noe mer, ifølge avisen.

- Tom har hatt et vanskelig år etter Lindas død og Priscilla har vært utrolig støttende. Tom og Priscilla har funnet tonen, men de tar det rolig. Det er tidlig, men de går så godt sammen, forteller en kilde nær duoen.

VENNSKAP UTVIKLET TIL NOE MER: Priscilla var tidligere gift med Elvis Presley før han døde. Nå har hun funnet tonen sammen med sin gode venn Tom Jones til venstre. Foto: NTB scanpix
VENNSKAP UTVIKLET TIL NOE MER: Priscilla var tidligere gift med Elvis Presley før han døde. Nå har hun funnet tonen sammen med sin gode venn Tom Jones til venstre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forrige måned ble de sett på middag sammen på en populær kjendis-restaurant i Hollywood, og Tom har tidligere sagt til The Sun at de to har en god tone.

- Vi har vært venner i lang tid. Hun er en herlig dame, og vi nyter kveldene vi har sammen ute.

Paret har selv ikke kommentert romanseryktene.

Saken fortsetter under bildet.

Tapte kampen mot kreften

Det var i april i fjor Lady Melinda Rose Woodward gikk bort. Da hadde hun vært igjennom en kortvarig, men tøff kamp mot kreften, ifølge en talsperson.

- Med ektemannen og sine kjære rundt seg, sovnet hun rolig inn på Cedars Sinai Hospital i Los Angeles. Sir Tom og familien har bedt om privatliv i denne tunge tiden og ytterligere informasjon er for øyeblikket ikke tilgjengelig, het det i en uttalelse den gang.

Woodward og Jones giftet seg som 17-åringer i 1957, og fikk sønnen Mark Woodward (59) kort tid etter bryllupet.

Saken fortsetter under bildet.

KOM ALENE: Da Tom Jones ble slått til ridder av dronning Elizabeth på Buckingham Palace i London i mars 2006, var ikke kona Melinda å se. Foto: AP
KOM ALENE: Da Tom Jones ble slått til ridder av dronning Elizabeth på Buckingham Palace i London i mars 2006, var ikke kona Melinda å se. Foto: AP Vis mer

Ifølge Mirror har Tom Jones en rekke ganger kalt kona «sitt livs kjærlighet». Paret holdt sammen på tross av smørsangerens mange sidesprang, hvorav ett resulterte i sønnen Jonathan Berkery Jones (26).

Melinda Rose Woodward holdt en lav offentlig profil før sin død, og hun var ikke til stede da ektemannen ble slått til ridder på Buckingham Palace i 2006.

- Den viktigste i livet

Høsten 2015 snakket Tom Jones om kona, og røpet at hun slet med sviktende helse og depresjon. I et intervju med The Sunday Times fortalte Jones at de to hadde samme kjemi som i tenårene hver gang de snakket sammen i telefonen:

- Man ser ikke på hverandre, jeg ser på at gammelt bilde jeg bærer med meg og legger ved sengen min. Hun sier: «Jeg ser ikke slik ut lenger», men jeg svarer: «Jeg vet det, men det bringer tilbake vidunderlige minner».

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIELIV: Tom Jones og Melinda fikk sønnen Mark Woodward sammen. Her er de tre avbildet i 1969. Foto: wenn.com
FAMILIELIV: Tom Jones og Melinda fikk sønnen Mark Woodward sammen. Her er de tre avbildet i 1969. Foto: wenn.com Vis mer

«Delilah»-sangeren har gjort sitt beste for å holde på utseendet, men kona hans sluttet å bry seg om hvordan hun så ut. I avisintervjuet understreket Tom Jones at det ikke spilte noen rolle:

- Linda er mitt livs kjærlighet. Og det er hun fortsatt, selv om hun ikke ser ut som hun gjorde. Jeg ser heller ikke ut som i ungdommen, men jeg gjør så godt jeg kan. Hun har mistet gnisten, sa Jones den gang.

Jones la til at tiden som har gått og konas problemer ble som blåst bort når de snakket på telefonen mens han var ute og reiste.

- Når vi snakker sammen på telefonen er det som om hele depresjonen forlater henne. Hun er bare en helt utrolig kvinne. Hun er det viktigste i livet mitt. Alt annet er bare lek og moro, understreket sangstjernen over The Sunday Times, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

MISTET SIN KJÆRE: Tom Jones og Melinda Rose Woodward var gift i nesten 60 år. I helgen gikk hun bort 75 år gammel. Her er paret avbildet sammen på midten av 1960-tallet. Foto: NTB scanpix
MISTET SIN KJÆRE: Tom Jones og Melinda Rose Woodward var gift i nesten 60 år. I helgen gikk hun bort 75 år gammel. Her er paret avbildet sammen på midten av 1960-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fikk aldri se kona uten sminke

Skuespiller Priscilla Presley var bare 14 år hun møtte mannen som hun åtte år senere skulle love evig troskap til.

Å være i et forhold med et av rockens største ikoner Elvis Presley, har imidlertid bydd på en rekke utfordringer for 71-åringen.

I det britiske TV-talkshowet «Loose Women», avslørte skuespilleren i 2016 at Elvis aldri så henne helt fri for sminke i løpet av de tolv årene paret var sammen.

Saken fortsetter under bildet.

GIFT I SEKS ÅR: Priscilla og Elvis giftet seg 1. mai 1967. Her avbildet på Aladdin Hotel i Las Vegas, etter bryllupet. Foto: NTB scanpix
GIFT I SEKS ÅR: Priscilla og Elvis giftet seg 1. mai 1967. Her avbildet på Aladdin Hotel i Las Vegas, etter bryllupet. Foto: NTB scanpix Vis mer

71-åringen avviste imidlertid blankt at det handlet om forfengelighet, snarere tvert imot. Presley forteller at hun ikke fikk velge hvordan hun selv skulle sminke og kle seg i offentligheten.

- Noen klarer ikke å håndtere virkeligheten. Jeg gikk derfor aldri noen sted uten sminke. Elvis ville heller aldri se at jeg pyntet og ordnet meg. Han likte best å vente med å se meg til jeg var ferdig pyntet, fortalte Priscilla ifølge Fox News.

- Levde etter hans premisser

Som et av verdens mest berømte par på den tida, var duoen et yndet objekt i pressen. Da de giftet seg 1. mai 1967, var Priscilla bare 21 år gammel, og seks år senere var skilsmissen et faktum.

Selv følte hun at tilværelsen ble for kontrollert av alt og alle rundt henne.

Blant annet skal Elvis angivelig ha plukket ut alle klesplagg for henne.

- Jeg fikk aldri oppleve det å være en normal tenåring. Jeg måtte alltid tilpasse meg. Jeg gjorde som han sa, og levde livet etter hans premisser. Man mister seg selv på mange måter, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIE: Elvis og Priscilla Presley fikk datteren Lisa Marie Presley sammen. Sistnevnte var bare ni år da rockeikonet gikk bort. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Elvis og Priscilla Presley fikk datteren Lisa Marie Presley sammen. Sistnevnte var bare ni år da rockeikonet gikk bort. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Min første kjærlighet

Duoen fortsatte imidlertid å holde kontakten i etterkant av skilsmissen.

I et intervju med The Sunday Times Magazine i 2012 fortalte Priscilla at hun ikke hadde troen på at hun ville oppleve samme type kjærlighet igjen.

- Jeg tror ikke jeg noensinne vil treffe en jeg kommer til å elske like høyt som jeg elsket Elvis. Det er meningsløst å skulle sammenlikne ham med andre.

- Ja, jeg har møtt menn jeg bryr meg om, men Elvis var min første kjærlighet, han kommer til å bli min siste, sa hun.

Sammen fikk paret datteren Lisa Marie Presley (49). Hun kom til verden ni år før Elvis døde i august 1977.

LES OGSÅ: Nå svirrer forlovelsesryktene