Tom Hanks:

Tom Hanks er blitt Instagrams Askeladd

Skuespilleren finner mye rart på gaten og lager egne historier på Instagram.

JEG FANT, JEG FANT: Skuespiller Tom Hanks elsker å lage morsomme innlegg på Instagram av ting han finner på gaten. Foto: Kjersti Flaa og Tom HanksVis mer Vis mer

(Se og Hør): Skuespiller Tom Hanks (61) er ikke som andre Hollywood-stjerner på sosiale medier. Han elsker nemlig og ta bilder av ting han finner på gaten og lage sin egen historie rundt dem. Det kan være alt fra nøkler, hansker, hatter og paraplyer.

Lost hat? Cold head! Hanx.

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

What kitten lost this? Hanx.

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

I videoen over forteller Hanks, eller «Hanx», som han signerer alle bildene med, hvorfor han er så fascinert av ting han finner på gaten.

Det finnes en historie bak ting som er mistet. Når jeg går rundt på gaten så ser jeg for eksempel en fargerik hanske, og da tenker jeg hvem eier den? Hvor bor de nå? Er det en mann eller en kvinne?

ELSKER INSTAGRAM: Tom Hanks legger ut bilder av ting han finner på Instagram. Foto: Kjersti Flaa
ELSKER INSTAGRAM: Tom Hanks legger ut bilder av ting han finner på Instagram. Foto: Kjersti Flaa Vis mer

- Hvem eier dem?

Skuespilleren, som snart er aktuell i filmen «The Post,» sammen med Meryl Streep, er også bekymret for hva som har skjedd med de som har mistet tingene sine.

Hvis det er en babys hanske så tenker jeg: Hva skjedde med babyen nå? Har den kalde hender? Har de råd til å miste slike hansker?

THE POST: Tom Hanks på premieren til The Post sammen med Meryl Streep og Steven Spielberg. Foto: NTB Sanpix
THE POST: Tom Hanks på premieren til The Post sammen med Meryl Streep og Steven Spielberg. Foto: NTB Sanpix Vis mer

- Egne historier

Skuespilleren, som har knappe fire millioner følgere på kontoen sin, liker å leke med fantasien og lage sine egne historier hver gang han finner noe på gaten.

– Jeg prøver å se historien før og etter. Og de visuelle inntrykkene får meg til å fundere over menneskets natur, sier Hanks.

A lost pair is hard to find. Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

- Novellesamling

Det er ikke helt fremmed for Hanks og lage egne historier. Han elsker gamle skrivemaskiner, og nå har han tatt dem i bruk og skrevet sin egen novellesamling. I en pressemelding forteller skuespilleren at han begynte arbeidet med novellene i 2015.

– Jeg skrev på hoteller under presseturer. Jeg skrev på ferier. Jeg skrev på fly, hjemme og på kontoret, sier han.

- Poserte med brudepar

Og det er ikke første gang Hans har gjort underfundige ting. Tidligere i høst overrasket han blant annet et brudepar ved å stille opp på bilde med dem da han var på joggetur i parken.

Flere joggere kom forbi og fikk med seg det underlige møtet i parken. Brudeparet og Hanks tok bilde sammen, som ble foreviget av parets bryllupsfotograf, Meg Miller.

Les også: - Rihanna planlegger bryllup i hemmelighet