Tom Hanks avslørte «Toy Story»-nyhet hos Graham Norton

Gladmelding til alle «Toy Story»-fans!

KOM MED GLADMELDING: Da Tom Hanks gjestet «The Graham Norton Show» denne uken, fortalte filmstjernen om rollen sin som cowboydukken Woody (t.h) - og røpet nærmest i en bisetning at arbeidet med «Toy Story 4» allerede er i gang. Foto: NTB Scanpix
KOM MED GLADMELDING: Da Tom Hanks gjestet «The Graham Norton Show» denne uken, fortalte filmstjernen om rollen sin som cowboydukken Woody (t.h) - og røpet nærmest i en bisetning at arbeidet med «Toy Story 4» allerede er i gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til våren er det 20 år siden den første «Toy Story»-filmen gikk sin seiersgang på norske kinolerreter.

Da den Oscar-vinnende skuespilleren Tom Hanks (59) gjestet det britiske talkshowet «The Graham Norton Show» denne uken, avslørte han at hjulene er i gang for den fjerde filmen i serien. Det skriver Daily Mail.

Hanks har stemmen til en av hovdepersonene i de populære filmene, cowboyen Woody.

Allerede i fjor ble det kjent at en fjerde film var aktuell, men det er altså Hanks som nå har bekreftet at arbeidet med «Toy Story 4» er i gang.

- Vi er i gang med innspillingen av «Toy Story 4», den kommer i 2018. Det tar lang tid. Vi jobber med den akkurat nå, faktisk. Jeg skal spille inn i lydstudio 2. desember, fortalte Hanks på talkshowet - til jubel fra publikum i salen.

STOR STJERNE: Programleder Graham Norton og gjestene Peter Capaldi og David Walliams satt som fjetret mens Tom Hanks snakket med stor innlevelse. Siden 1990-tallet har han gitt stemme til Woody i «Toy Story»-filmene.   Foto: NTB Scanpix, Disney/Pixar/Filmweb.no
STOR STJERNE: Programleder Graham Norton og gjestene Peter Capaldi og David Walliams satt som fjetret mens Tom Hanks snakket med stor innlevelse. Siden 1990-tallet har han gitt stemme til Woody i «Toy Story»-filmene. Foto: NTB Scanpix, Disney/Pixar/Filmweb.no Vis mer

- Barna vet ikke hvem jeg er

«Forrest Gump»-stjernen som har gitt stemme til cowboydukken Woody gjennom tre filmer hittil, og røpet overfor talkshowvert Graham Norton at den jobben er krevende.

- Det er veldig hardt arbeid å animere disse filmene. Helt ærlig, det er det. Woody er veldig [intens] og innspillingene varer i fire, fem timer i strekk.

- Så mellomgulvet mitt får seg en skikkelig treningsøkt. Når jeg er ferdig og kjører hjem igjen, så må jeg bokstavelig talt legge is på mellomgulvet, fordi det er helt presset sammen, fortalte Tom Hanks ifølge BBC.

FILMHELTER: Tim Allen (t.v) er mannen bak stemmen til actionfiguren og makkeren til Woody, Buzz Lightyear. Her er han og Tom Hanks på verdenspremieren på «Toy Story 3» i L.A. sommeren 2010, sammen sine populære rollefigurer.  Foto: Ap
FILMHELTER: Tim Allen (t.v) er mannen bak stemmen til actionfiguren og makkeren til Woody, Buzz Lightyear. Her er han og Tom Hanks på verdenspremieren på «Toy Story 3» i L.A. sommeren 2010, sammen sine populære rollefigurer. Foto: Ap Vis mer

Den entusiastiske skuespilleren avslørte også at på tross av «Toy Story»-filmenes enorme popularitet, er det nesten ingen barn som vet at han «er» Woody.

- De må lukke øynene og høre at jeg lager Woody-stemmen for å skjønne det, røpet han til publikums forlystelse.

«Toy Story 4» har fått premieredato i USA den 15. juni 2018. Mens du smører deg med tålmodighet kan du få et gjensyn med traileren fra «Toy Story 3» nedenfor:

LES OGSÅ: Se Sofia Vergaras private bryllupsbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer