REAGERTE STERKT: Tom Nordlie skal ifølge kona ha følt seg mobbet etter programlederenes harselas med ham under årets idrettsgalla på NRK. Foto: SCANPIX
REAGERTE STERKT: Tom Nordlie skal ifølge kona ha følt seg mobbet etter programlederenes harselas med ham under årets idrettsgalla på NRK. Foto: SCANPIX Vis mer

- Tom følte seg regelrett mobbet

Sønnen ville ikke dra på skolen da spøkene ble for grove.

SEHER.NO:  Fotball-treneren Tom Nordlie (38) har i løpet av sin karriere blitt opplevd å både bli elsket og utskjelt i klubber som Odd, Vålerenga og Lillestrøm.

Men for Nordlie og hans familie toppet det seg etter at han fikk sparken i Fredrikstad fotballklubb sist vinter.

Nordlies kone Jannicke West Furumo (38) sier til bladet Kamille at Tom følte seg mobbet etter at NRKs programledere under «Idrettsgallaen» blant annet spøkte med at han ikke ville få noen ny Tippeliga-jobb i 2010.

TV-hetsen førte ifølge Jannicke også til at en av parets sønner ikke ville dra på skolen.

- Tom er enten helt eller drittsekk. Sånn er det med fotball, det er så mye følelser, patriotisme og ærgjerrighet, sier hun til bladet.

For å verne familien hevder hun det er lite fotballsnakk hjemme.

- Det er viktig at barna ser at livet går videre, og at vi er de samme, til tross for oppturer og nedturer, sier hun til Kamille.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Trakk seg fra «Skal vi danse»