Tom Emil (23) ble gjeldsslave etter slankeoperasjon

«Luksusfellen»-deltakeren turte ikke åpne regninger på to år.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I onsdagens episode av «Luksusfellen» på TV3 møter vi Tom Emil Korsgaard (23) fra Ytre Enebakk. Han bor i kjelleren til sin onkel, og etter at husleien var betalt brukte han resten av lønnen på røyk, alkohol og festligheter.

Men økonomisk sett er det lite som minner om fest og moro for 23-åringen.

Han har nemlig pådratt seg over 500 000 kroner i inkassogjeld, og det hele startet da han for fire år siden fikk utført en slankeoperasjon.

- Jeg tok opp et forbrukslån på 90 000 kroner for å få gjennomført en slankeoperasjon. Jeg veide 134 kilo, sier han i «Luksusfellen»-episoden.

Til Seoghør.no forteller han nå i etterkant at han burde ha ventet til han ble eldre før han hadde tatt opp forbrukslånet:

- Helsemessig føler jeg at det var verdt å ta opp det lånet, slik at jeg fikk utført operasjonen. Når det kommer til det økonomiske så skjønner jeg nå at jeg hadde vært tjent med å vente noen år, og også satt meg mer inn i hvilket ansvar det er å ta opp et slikt lån.

Innrømmer at han var naiv

Korsgaard klarte etter hvert ikke å betjene det store forbrukslånet, og endte opp med å få skrekk for å åpne regningene som havnet i postkassen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer