ELSKER KATIE: Ifølge en kilde nær paret elsker Tom fremdeles ekskona Katie Holmes. Foto: All Over Press
ELSKER KATIE: Ifølge en kilde nær paret elsker Tom fremdeles ekskona Katie Holmes. Foto: All Over PressVis mer

- Tom elsker fortsatt Katie

Filmstjernen Tom Cruise skal ha store problemer med å glemme ekskona.

SEOGHØR.NO: En hel verden fikk hakeslepp i fjor sommer da det ble kjent at Katie Holmes (34) og Tom Cruise (50) skulle skilles. «Mission Impossible»-stjernen har seinere innrømmet at han ble tatt på senga da kona gjennom seks år plutselig tok ut seperasjon. 

- Livet er en utfordring. Du er 50, har erfaring og tror du har alt under kontroll, og så treffer det deg plutselig. Sånn er livet. Det er tragikomisk. Du trenger en viss humoristisk sans, sa Cruise. 

Sammen har de to datteren Suri (7).

Nå forteller en kilde nær det tidligere stjerneparet at Tom fremdeles har store problemer med å komme over Katie.

- Katie har ikke sett så lykkelig ut på flere år. Det minner Tom om den jenta han først ble forelsket i. Han elsket henne virkelig på den tiden, og gjør det fremdeles. Om han skulle få muligheten til å få henne tilbake, er jeg sikker på at han ville ha gjort det, sier kilden til Female First.

Paret skilte seg i juni 2012 og den siste tiden har det gått mange rykter rundt Katies romantiske liv. Et av ryktene sier at filmstjernen dater kollegaen fra filmen «Mania Days», Luke Kirby(34).

Ifølge samme kilde er Tom Cruise opprørt over måten Katie har gått videre i livet og er ikke klar for å møte ekskona og hennes nye flamme sammen.

- Tom var knust etter skilsmissen og det skulle rive opp alle sår opp om han så de to sammen. Hun er tross alt moren til datteren hans. Han elsker henne fortsatt veldig høyt, sier kilden.

LES OGSÅ:   Dette liker nok ikke Tom å se