- Tom Cruise står i veien for forholdet deres

Ett punkt i skilsmissepapirene til Katie Holmes og eksmannen skal være årsaken til at hun må holde romansen med Jamie Foxx hemmelig.

ROMANSERYKTER I TRE ÅR: Katie Holmes og Jamie Foxx skal ha vært i et forhold siden oktober 2013, men de holder fremdeles lav profil.  Foto: NTB scanpix
ROMANSERYKTER I TRE ÅR: Katie Holmes og Jamie Foxx skal ha vært i et forhold siden oktober 2013, men de holder fremdeles lav profil. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I nesten tre år har romanseryktene svirret rundt skuespiller Katie Holmes (37) og Oscar-vinneren Jamie Foxx (48).

Duoen har imidlertid holdt svært lav profil, og har ennå verken bekreftet eller avkreftet om de faktisk har en romanse gående. 

I sommer avslørte «Real Housewives of Atlanta»-stjernen Claudia Jordan (43), som hevder hun er en nær venn av Foxx, at det stemmer at de to skuespillerne er kjærester.

Nå melder en ny kilde overfor nettstedet RadarOnline.com at det er én spesiell grunn til at turtelduene velger å tie om forholdet.

Katie skilte seg nemlig i rekordfart fra Hollywood-stjernen Tom Cruise (54) i 2012, noe som skal ha ført til at hun godkjente visse krav fra den tidligere ektemannen.

- Katie signerte under på at hun skulle avstå fra å pinliggjøre Tom på noen måte, som for eksempel snakke om ham og Scientologien, eller date noen offentlig de første fem årene etter skilsmissen, sier en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

BRØT ETTER SEKS ÅR: Skuespiller Tom Cruise og Katie Holmes giftet seg i 2006, men i 2012 annonserte de at de gikk hver til sitt.  Foto: REUTERS
BRØT ETTER SEKS ÅR: Skuespiller Tom Cruise og Katie Holmes giftet seg i 2006, men i 2012 annonserte de at de gikk hver til sitt. Foto: REUTERS Vis mer

Vil ikke la ham møte datteren

Kilden hevder altså at skuespillerinnen har lov til å date andre, men at hun må holde forholdet under radaren. 

Dersom «Dawson's Creek»-stjernen bryter avtalen, kan hun miste underholdningsbidraget fra Cruise, som ifølge RadarOnline ligger på 40 millioner kroner.

- Han ønsker ikke at Katie skal la en ny kjæreste møte datteren deres, Suri, fortsetter kilden.

Det virker imidlertid ikke som Tom selv heller er svært opptatt av å treffe deres felles datter. Han skal nemlig ikke ha truffet tiåringen de siste tre årene, melder Us Weekly.

- De pleide å snakke via telefon og Skype, men det har stoppet helt. Cruise bruker sin travle karriere som unnskyldning, sa en kilde til bladet In Touch tidligere i sommer.

Saken fortsetter nedenfor.

NÆR KONTAKT: Katie Holmes og eksmannen Tom Cruise fikk datteren Suri sammen, men det er Katie som har ansvaret for henne.  Foto: Splash News
NÆR KONTAKT: Katie Holmes og eksmannen Tom Cruise fikk datteren Suri sammen, men det er Katie som har ansvaret for henne. Foto: Splash News Vis mer

Gamle venner

Katie Holmes og Jamie Foxx skal ha møttes omtrent halvannet år etter at sjokkbeskjeden om at Katie ville skilles fra Tom Cruise spredte seg verden rundt. 

Katie og Tom var blant Hollywoods mest profilerte ektepar, og var gift i seks år.

Cruise og Jamie Foxx er gamle kamerater og spilte blant annet mot hverandre i filmen «Collateral» fra 2004. 

Saken fortsetter nedenfor.

FALT FOR KAMERATENS EKS: Jamie Foxx og skuespiller Tom Cruise var vært gode venner i flere år. Her er kameratene sammen med Katie under en fotballkamp i 2006 - mens Tom og Katie fremdeles var gift. Foto: REUTERS
FALT FOR KAMERATENS EKS: Jamie Foxx og skuespiller Tom Cruise var vært gode venner i flere år. Her er kameratene sammen med Katie under en fotballkamp i 2006 - mens Tom og Katie fremdeles var gift. Foto: REUTERS Vis mer

De siste to og et halvt årene har turtelduene blitt observert ved en rekke anledninger, blant annet skal de ha besøkt hverandre under hverandres filminnspillinger.

I februar i fjor dukket også opp et bilde av paret på flere utenlandske nettsteder, der Katie og Jamie tydelig holdt hender.

- Katie er så forelsket. Jeg vet ikke om han dater andre kvinner, men hun dater ikke andre menn. Hun bryr seg kun om han, sa en kilde til nettstedet US Weekly den gang.

LES OGSÅ: Derfor tok forholdet slutt